Cevap: Snowboard mu ? Kayak mı ?
Arkadaşlar bir itirafta bulunayım, ben snowboard u hep yerde sürünerek, düşerek, yan yan gidip karı kazıyarak falan yapılan bir spor olarak görür ve ne zevk alıyorsunuz diye de boardcuları eleştirirdim :) ama Avusturya'da bir hafta kayıp, orada board yapanları görünce (gerçi oran 1/10 gibi oldukça azdı ) fikrimi değiştirdim... adamlar bayağı normal kayıyor pistte slalom filan yapıyor neredeyse düşen görmedim, pisti kazıyarak giden sadece bir kişiye rastladım. Hal böyle olunca düzgün board yapıpta bunu savunan arkadaşları şimdi daha iyi anlıyorum. Ben burada pek düzgün giden kimseye rastlamamışım herhalde :) Bu arada ben yine de kayaktan vazgeçmem o ayrı :)
[QUOTE=Lotus;211966]Arkadaşlar bir itirafta bulunayım, ben snowboard u hep yerde sürünerek, düşerek, yan yan gidip karı kazıyarak falan yapılan bir spor olarak görür ve ne zevk alıyorsunuz diye de boardcuları eleştirirdim :) ama Avusturya'da bir hafta kayıp, orada board yapanları görünce (gerçi oran 1/10 gibi oldukça azdı ) fikrimi değiştirdim... adamlar bayağı normal kayıyor pistte slalom filan yapıyor neredeyse düşen görmedim, pisti kazıyarak giden sadece bir kişiye rastladım. Hal böyle olunca düzgün board yapıpta bunu savunan arkadaşları şimdi daha iyi anlıyorum. Ben burada pek düzgün giden kimseye rastlamamışım herhalde :) Bu arada ben yine de kayaktan vazgeçmem o ayrı :)[/QUOTE]
İlk yıl aynen tarif ettiğiniz gibi bi sürüngen hayatı yaşanıyor :) Ama öğrendikten, kontrolü ele aldıktan sonra verdiğiniz tüm emeğe, çektiğiniz tüm can acısına değdiğini anlıyorsunuz. Snowrock'un deyişiyle "Snowboard candır" :D
[QUOTE=Lotus;211966]Arkadaşlar bir itirafta bulunayım, ben snowboard u hep yerde sürünerek, düşerek, yan yan gidip karı kazıyarak falan yapılan bir spor olarak görür ve ne zevk alıyorsunuz diye de boardcuları eleştirirdim :) ama Avusturya'da bir hafta kayıp, orada board yapanları görünce (gerçi oran 1/10 gibi oldukça azdı ) fikrimi değiştirdim... adamlar bayağı normal kayıyor pistte slalom filan yapıyor neredeyse düşen görmedim, pisti kazıyarak giden sadece bir kişiye rastladım. Hal böyle olunca düzgün board yapıpta bunu savunan arkadaşları şimdi daha iyi anlıyorum. Ben burada pek düzgün giden kimseye rastlamamışım herhalde :) Bu arada ben yine de kayaktan vazgeçmem o ayrı :)[/QUOTE]
şimdi övdün mü sövdün mü pek anlamadım :) snowboardda dünya kadar hareket var hatta ucu açık teknikler bile var herhalde sana denk gelmemiş düzgün board yapan :) daha önce eklemiştim tekrar ekleyeyim videodaki adam ileri seviye ama bu hareketlerin bir çoğunu yapan insanı pistlerde görebilirsin :)
[video=youtube;5hDbfZNOlQY]http://www.youtube.com/watch?v=5hDbfZNOlQY[/video]
[QUOTE=baileys;211969]İlk yıl aynen tarif ettiğiniz gibi bi sürüngen hayatı yaşanıyor :) Ama öğrendikten, kontrolü ele aldıktan sonra verdiğiniz tüm emeğe, çektiğiniz tüm can acısına değdiğini anlıyorsunuz. Snowrock'un deyişiyle "Snowboard candır" :D[/QUOTE]
hea yea aynen snowboard candır :D
[QUOTE=snowrock;211980]şimdi övdün mü sövdün mü pek anlamadım :) [/QUOTE]
Ben de karışık duygular içindeyim :biggrin:
Snowboard mu ? Kayak mı ?
K A Y A K ... :) ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu tamamen tarz meselesidir.
Araç alırken kimi SUV seçer, kimi otomobil
Benim tercihim SUV olur.
Motosiklet seçerken kimi Chopper, kimi Scooter, kimi Enduro
Benim tercihim Enduro olur.
Su sporlarında kimi sebest yüzme yapar, kimi dalar
Benim tercihim dalış.
Doga sporlarında kimi trekking yapar, kimi dağcılık
Benim tercihim dağcılık.
Havacılık adına kimi planöre merak salar kimi skydiving e
Benim tercihim skydiving.
Kış sporlarında kimi pist içi takılır kayak yapar, kimi pist içi/dışı takılır snowboard yapar
Benim tercihim snowboard.
Kıssadan hisse herkesin tercihi kendine dogrudur. Her iki tercihe saygım var. Ortak noktamız Kar Tutkumuz:)
Re: Snowboard mu ? Kayak mı ?
sene olmus 2012 hala kayak cok pist ici yeah diye takilanlar var... teneffus ediyorum... :lol: :lol: :lol:
Ynt: Snowboard mu ? Kayak mı ?
[QUOTE=SAREmre;219695]Bu tamamen tarz meselesidir.
Araç alırken kimi SUV seçer, kimi otomobil
Benim tercihim SUV olur.
Motosiklet seçerken kimi Chopper, kimi Scooter, kimi Enduro
Benim tercihim Enduro olur.
Su sporlarında kimi sebest yüzme yapar, kimi dalar
Benim tercihim dalış.
Doga sporlarında kimi trekking yapar, kimi dağcılık
Benim tercihim dağcılık.
Havacılık adına kimi planöre merak salar kimi skydiving e
Benim tercihim skydiving.
Kış sporlarında kimi pist içi takılır kayak yapar, kimi pist içi/dışı takılır snowboard yapar
Benim tercihim snowboard.
Kıssadan hisse herkesin tercihi kendine dogrudur. Her iki tercihe saygım var. Ortak noktamız Kar Tutkumuz:)[/QUOTE]
Emre skydiving uzerine bir calisma yaptin mi abi. Siteden yakin arkadasim Mesut Turan rusya ya gidip serbest atlayis egitimine basladi bu sene. Kafaya koydu skydiving yapicam diyo. (Yaparda ;) )