tek lift 75tl yapmak guzel bir kafa... kimse gelmez, lift calismaz, masraf olmaz... az goz az nizam... elestirdigimiz uludag, erciyes bilmem kac lift bilmem kac km pist yani... bahsi gecen hacet tepeler de seneye belki yetisir belki yetismez...
Printable View
tek lift 75tl yapmak guzel bir kafa... kimse gelmez, lift calismaz, masraf olmaz... az goz az nizam... elestirdigimiz uludag, erciyes bilmem kac lift bilmem kac km pist yani... bahsi gecen hacet tepeler de seneye belki yetisir belki yetismez...
Abi görünüm o ki uzak durmakta fayda var, Seyirci hocam affetsin, bu bilgiler ile o pistlere gidilmez.. :(
[QUOTE=iynem;232706]Seyirci yaş tahtaya basmaz...İzlemeye devam...3 hafta var..[/QUOTE]
her ne kadar 4,5 saatte Istanbul'dan oraya ulaşmayı deneyecek kadar azimli olsam da Cuma akşamı Safranbolu'da içli pilav, kuyu kebabı ve safranlı zerde ziyafetini tekrar yaşamak ve yaşatmak için (Istanblues :) , İynem'in davetini kabul ederdim. Tarihler konusunda müsaitliğimiz net olmasa da gelmeyi planlıyoruz. Şu ski pass ücreti biraz can sıkıcı oldu. 2 X 2 X 75= 300 yapar bir çift için. Seyirci hocamdan bu konuda sağlıklı bilgi bekliyoruz.
[QUOTE=rkucuk;232694]Arkadaşlar Dikmen Pistinin ihaleyi alan firmanın beceriksizliği yüzünden bu yıl faaliyete geçmeyeceği yönünde duyumlar aldım. Çankırı Valisi ağır bir ceza kesmiş. Oysa benimde bu sezona dair izin planlarım vardı. Bu aldıgım haber beni baska alternatiflere yonlendirecek gibi gorunuyor :/[/QUOTE]
Aldığınız duyum doğru hatta eksik bile telesiyej ihalesini alan vatandaş 90 tl yapmak istemiş daha sonra 75 olsun diye beyanda bulunmuş konu Çankırı Valisine ve Ilgaz Kaymakamına iletilince Vali Bey küplere binip sözleşme feshini gündeme getirmiş bunlarda benim aldığım duyumlar arkadaşlar böyle fiyat olurmu olmaz tabiki,biraz önce Emre Hoca ile görüştüm böyle bir fiyatın uygulanmasının mümkün olmadığını Yıldıztepe için ölüm fermanı olacağını müsterih olmamızı bizzat kaymakam beye ilettiğini ve çözüleceğini belirtti 30-40 tl gibi bir fiyat aralığında olabileceğini belirtti
[QUOTE=CemKa;232705]Dostum bu bilgiyi nereden aldın, biz dün gideceğimiz otelle konuştuk pistin hazır olduğunu hatta kenardaki koruma bantlarının da takıldığını şuan kar durumu az olduğu için pistin açılmadığını kar durumu elverişli olduğunda pistin açılacağını söyledi. Yanlış bilmiyorsam pist uzunluğu 2500 mt diye hatırlıyorum.[/QUOTE]
Doğrudur CemKa
[QUOTE=iynem;232706]Seyirci yaş tahtaya basmaz...İzlemeye devam...3 hafta var..[/QUOTE]
Valla bendede 75 Tl verecek göz yok Çorum da kayarım daha ucuza gelir bakınız youtube :çorum çatak mali teleski :)
[QUOTE=oliver_han;232717]seyirci'nin sakalinin ... ... :lol: :lol: :lol: saka bir yana seyirci babaya guvenimiz tam... eger bir sakatlik varsa ondan degil otelden kaynaklaniyor demektir... bu devirde bir donemin erciyes'i, uludag'i gibi yalan dolanla; bir baska deyisle cakal zihniyetle is yapilabilecegini dusunuyorlarsa da vay hallerine... yillar boyu mevzusu doner durur... kaybeden ilgaz olur... zaten ilgaz'in bir numarasi yok; yildiztepe gelistirilirse belki ufak bir sansi olabilir... dolayisiyla tum ilgaz, kastamoni ve cankiri esrafini destek olmaya cagiriyoruz...[/QUOTE]
katılıyorum reiz baba :)
[QUOTE=blueblacksea;232750]her ne kadar 4,5 saatte Istanbul'dan oraya ulaşmayı deneyecek kadar azimli olsam da Cuma akşamı Safranbolu'da içli pilav, kuyu kebabı ve safranlı zerde ziyafetini tekrar yaşamak ve yaşatmak için (Istanblues :) , İynem'in davetini kabul ederdim. Tarihler konusunda müsaitliğimiz net olmasa da gelmeyi planlıyoruz. Şu ski pass ücreti biraz can sıkıcı oldu. 2 X 2 X 75= 300 yapar bir çift için. Seyirci hocamdan bu konuda sağlıklı bilgi bekliyoruz.[/QUOTE]
Sikma canını birader bizde o parayı verecek göz de yok cüzdanda yok 300 TL ye gider 2 gün Erciyeste kayar gelirim hemde 2 kişi :)
[QUOTE=ZaGaLLo;232718] Kastamonu tarafında yeni açılacak olan yurduntepe (Ilgaz-2) pisti veya eski pist (Ilgaz-1) daha avantajlı olur. Şimdilik:[/QUOTE]
Tabiki Ilgaz 1 daha avantajlı olur bu durumda ama Yurduntepe bu sezona yetişecek gibi görünmüyor ne yazıkki :( dilerim yanılırız
[QUOTE=Seyirci;232779]Tabiki Ilgaz 1 daha avantajlı olur bu durumda ama Yurduntepe bu sezona yetişecek gibi görünmüyor ne yazıkki :( dilerim yanılırız[/QUOTE]
Kayak fed ile görüştüğümde bu yıl yurduntepe nin açılmayacağını söylediler..İnşallah seneye.
Yıldıztepe deki chairlifti özel teşebbüs mü işletiyor?
Blueblacksea...Bekliyoruz...
[QUOTE=iynem;232831]
Blueblacksea...Bekliyoruz...[/QUOTE]
Büyük ihtimalle özeldir diye düşünüyorum, Erciyes'in eski hali gibi ;)
[QUOTE=iynem;232831]Kayak fed ile görüştüğümde bu yıl yurduntepe nin açılmayacağını söylediler..İnşallah seneye.
Blueblacksea...Bekliyoruz...[/QUOTE]
Evet özel teşebbüs ama paparayı yemişler Validen :)
[QUOTE=CemKa;232834]Büyük ihtimalle özeldir diye düşünüyorum, Erciyes'in eski hali gibi ;)[/QUOTE]
erciyes'in eski halinin ara donemindeki zumrut faciasi... :lol: