[quote=xaropinho ]
peki pist dışında boardla ne gibi şeyler yapıyorsunuz..merak ettim de...
[/quote]
pist dışı çok ayrı bir şey zaten, anlatmakla anlatılmaz :) yaşaman lazım. dünyanın en harika duygularından biri
Printable View
[quote=xaropinho ]
peki pist dışında boardla ne gibi şeyler yapıyorsunuz..merak ettim de...
[/quote]
pist dışı çok ayrı bir şey zaten, anlatmakla anlatılmaz :) yaşaman lazım. dünyanın en harika duygularından biri
off pistlerde kayak borddan daha inişe hakim olmanızı sağlar freestyle kayakçılar genelde kayak la iniş yaparlar pist olmayan yüksek dağlardan heeee burda dağa helikopterle çıkıp kayacak kaç kişi var bence en fazla 1... o sebebden dolayı bol kar off pist ler deyip bordu övmeyelim lütfen. burdaki bol kar off pistler e normal carving kayak lada çıkıyorum ben...
bana göre bord da kayak da apayrı zevkleri olan işin özü kartutkusudur gerisi yalan bu yüzden bord mu kayak mı sorusu hiçde akıllıca bir soru değil kişiye göre değişir her iki tarafda birbirine üstün çıkamaz
herkes in hayat görüşü farklı olduu gibi kayma anlayışıda farklıdır ama düşmek bile güzeldir board da ;D sadece board diorum tek geçerim ama ben kayabildiim için tabi .. h
konus dışı :farklıyız tabi :D ama bol paramız var üc beş kuruş ekmegi nereden ucuz alırız diye düşünmüyoruz şükür, yalnız bu sporun böyle yüksek maliyetli oluşundan, pistlerin ücretli oluşuna böyle bir varlıklı insanlar adanması gerçekten yazık. belki büyük yetenekli gençler yetişiyor fakat hiç birisi bu sporla tanışamıyor, şunu şöylesin biri dünya geneline göre ab geneline göre yüzde ülkenin yüzde kaçı bu spor dalı ile ilgili, ..saygilar
Snowboard candır...
Snowboard ile rider ı sabah kahvaltısında bal ile kaymak gibidir...
16 senedir kayak yapıyorum!bende bi ara snowboarda geçmeyi düşünmüştüm ama bakıyorum da millet devamlı sürünüyor!!! Teknik bi şekilde kayanı neredeyse hiç görmedim gibi bişey!!!
100 metre gidiyosun sonra pataküte düşülüyo,ben denedim ve kesinlikle kayakta ki zevki bulamadım,tabi kide zevkli bir spordur ama ,Şahsi fikir olarak yeni başlayacak olanlara kesinlilke kayağı öneririm....
Bi de board lar pistleri acayip bi şekilde bozuyor,bu yöndende kayak kullanan biri olarak zaman zaman pistlerde cok sıkıntı yaşayan arkadaşlar görüyorum...
Kayak da snowboard kadar olmasa da bozar pistleri. Ayrıca pistleri bozuyor diye yapılmayacak mı bu spor her yerde yüzümüze vuruyosunuz
[quote=wiyk ]
Kayak da snowboard kadar olmasa da bozar pistleri. Ayrıca pistleri bozuyor diye yapılmayacak mı bu spor her yerde yüzümüze vuruyosunuz
[/quote]
azıcık sitemkar bir mesaj olmuş :D ama iyi bir noktaya değinmişssin hoşuma gitti
Board board board.Kesinlikle board, yani bu tartışılmaz bile.
Gençliğin, aykırılığın, özgürlüğün, keyifin sporudur Board.
Ama biz zaten az sayıda insanız, böyle hangi spor daha iyi diye yarışmaya hiç gerek yok.
Bir biriz, bütünüz.Ortak amacımız ikisininde daha fazla yayılması, gelişmesi, pistlerin düzelmesi, insanların bilinçlenmesi ve ülke olarkada bu spora önem vermemiz..
Board ya da kayak farketmez hepimiz biriz, birbirimize destek olmalıyız.
20 senelik kayak hayatından sonra board beni gerdi arkadaş... kaç sene rotasyon yapmamak için uğraştık, şimdi rotasyon bu işin esası diyorsunuz :D yapamam ben board mord... paşa paşa kayarım... ;)