Umarım Kars bölgesinde ki terör olayları bu sene ki programımıza sekte vurmaz....
Askerlerin yoğun olduğu bir bölge Sarıkamış...
Programı kış tatbikatına mı denk getirsek :biggrin:
Printable View
Umarım Kars bölgesinde ki terör olayları bu sene ki programımıza sekte vurmaz....
Askerlerin yoğun olduğu bir bölge Sarıkamış...
Programı kış tatbikatına mı denk getirsek :biggrin:
Daha çok pusu yemezmiyiz sence :)
Bizim batonların ucuna G3 mermisini yerleştirir, alayını indiririz. Var mı aramızda MacGyver? ( Mc değil Mac, özellikle baktım :) )
Ne zaman ki program.Ben fark etmemisimde.
Tabiiki geleneksel sarikamis gezisi icin sormustum.Özel gezinizse sorum hükümsüzdür.
Her yil sezonun cok öncesinden biletler alinir da yerler kiralanir ya bu sene daha görmedimde.
[QUOTE=hakki46;244444]Tabiiki geleneksel sarikamis gezisi icin sormustum.Özel gezinizse sorum hükümsüzdür.
Her yil sezonun cok öncesinden biletler alinir da yerler kiralanir ya bu sene daha görmedimde.[/QUOTE]
Özel değil tabiki de, hep beraber gidiyoruz. Tarihi netleştirmek tam olarak.
[QUOTE=hakki46;244444]Tabiiki geleneksel sarikamis gezisi icin sormustum.Özel gezinizse sorum hükümsüzdür.
Her yil sezonun cok öncesinden biletler alinir da yerler kiralanir ya bu sene daha görmedimde.[/QUOTE]
Bu ayın sonuna doğru netleşebilir Adminlerle görüşelim bi ara bu konuyu
Selam arkadaşlar, bu sene uçak fiyatları halen yaratık gibi.
Şubat ayı haftaiçi gidiş 190 lira Anadolu Jet'te ve saat 16 da varıyor. Sabahki THY ise 290 lira hatta 380 lira :(.
Dönüşler saat 16 da ve 190 lira gene.
Benim zaten bu sefer gelememe ihtimalim var Mayıs ayı sonunda motordan düşüp sol ayağımı kırdım, iyileşiyor ama 30 cm plak ve 12 çivim var, snowboard için ne kadar uygun olurum bilmiyorum bileğime yakın biraz kırık çünkü.
Sırf wax hizmeti için de gelinmez yani :P
[QUOTE=Ohzman;244480]Selam arkadaşlar, bu sene uçak fiyatları halen yaratık gibi.
Şubat ayı haftaiçi gidiş 190 lira Anadolu Jet'te ve saat 16 da varıyor. Sabahki THY ise 290 lira hatta 380 lira :(.
Benim zaten bu sefer gelememe ihtimalim var Mayıs ayı sonunda motordan düşüp sol ayağımı kırdım, iyileşiyor ama 30 cm plak ve 12 çivim var, snowboard için ne kadar uygun olurum bilmiyorum bileğime yakın biraz kırık çünkü.
Sırf wax hizmeti için de gelinmez yani :P[/QUOTE]
Biz senin biletleri ayarlayalım. Sen de wax'larımızı hallet :)
[QUOTE=Ohzman;244480]Selam arkadaşlar, bu sene uçak fiyatları halen yaratık gibi.
Sırf wax hizmeti için de gelinmez yani :P[/QUOTE]
Ohzman, sen olmazsan wax işi de olmaz...Sırf onun için bile gelmen lazım :)
Geçmiş olsun...
Kemiğe ikinci kat takviye iyi olmuş, daha rahat kayarsın :)
Anadolu jet, 10.Ocak 2016 tarihine kadar olan biletler için Temmuz ayı sonunda kampanya yaptı. Şubat ayı için de eli kulağındadır.
Genç jetli olan varsa (Yaşı 13-24 arası) 14.ocak tarihine kadar olan biletlerden indirimli alabilirler
[url]http://www.anadolujet.com/aj-tr/corporate/news/offers/offer.aspx?bid=24080[/url]
Sarıkamış turu, hangi tarihler arasında yapılacak, hangi otelde kalınacak, oda fiyatları otelle görüşüldü mü?
Hadi arkadaşlar konuyu canlandıralım ,tarih ve otel için önerisi olan
Çamkar otel 16-21 Şubat iyidir diyorum ben :)
Sömestr sonrası olsun, uçak biletlerinden canımız çok yandı.:)
Çamkar olsun.
Sahibinden.com da ilanı vardı dolina Otel i 100 milyon TL ye satıyorlar.
14-14 subat bilet aldik umarim kar olur bilseydim ocak ayina alirdim ama ocakta kar olmayabilir diye düsündüm
[QUOTE=haleci;244519]14-14 subat bilet aldik umarim kar olur bilseydim ocak ayina alirdim ama ocakta kar olmayabilir diye düsündüm[/QUOTE]
Anadolu jette Aralık Ocak biletleri 50,00tl düşümüş yetişen alıyor.
Admin arkadaşlar tarih kesinleşti ise bildirseniz iyi olur
Merhaba arkadaşlar,
Terör örgütü tesislerin bir kısmını yakmış!
[url]http://www.hurriyet.com.tr/gundem/30063878.asp[/url]
Hardbooter
geçmiş olsun arkadaşlar. söyleyecek söz bulamıyorum... :thumbdown::thumbdown::thumbdown:
organizasyonun durumuyla da ilgili bir değerlendirme yapmalıyız bence...
Çok acı bir haber gerçekten :(
PKK kış turizminin kalbi Sarıkamış'ta telesiyej ve kafeyi ateşe verdi
TÜRKİYE’nin en önemli kayak merkezlerinden Kars Sarıkamış İlçesi'ndeki Bayraktepe Kayak Merkezi’ne saldıran PKK'lı teröristler, telesiyej ve kafeyi ateşe verdi.
Olay bugün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Bir grup PKK’lı terörist, ormanlık alanda bulunan, kamu ve özel sektör ortaklığıyla kurulan Kar- Sar- Tur A.Ş.'nin işlettiği kayak merkezinin zirvesindeki, kumanda kulübesi, telesiyej iniş istasyonu ve ikinci etaptaki kafeteryayı ateşe verdi.
[url]http://www.hurriyet.com.tr/gundem/30063878.asp[/url]
inadına gidilmeli. yazın beni de listeye +1
Dün Çamkar"dan Sevgi hanım ile görüştüm çok üzüntülü idi yazık oradan ekmek yiyen insanlara
iyice azdılar.
inşaallah gidebiliriz
Münferit olarak tabi ki gidilebilir...Ancak forum olarak bu yıl organize olmayı tehlikeli buluyorum...Kimse kimsenin vebalini almak istemez..
Geçen yıl Emrah'ın kazası sonrası tüm tesis kapandıktan sonra karanlığın çöküşü ve dağda kalışımızı hatırladım...Jasend ile şimdi ayı çıksa ne yaparız diye konuşmuştuk...Keşke tek derdimiz bu olsaymış.
O tesisler ne güçlükle o bölgeye kazandırıldı...Ne güçlükle işletiliyor....Kars'da Sarıkamış'ta buradan ekmek yiyiyor, itibar kazanıyor...
O istasyonun yanmış resmini görünce içim parçalandı...Bayraktepe nin yeni yapılan kafe'sinde bir çay içmek nasip olamadı..
Kim, ne kazandı?
Terörün, Allah belasını versin...
Terörden çıkar bekleyenlerin Allah belasını versin.
Kayak merkezinin hemen kuzeyindeki Boyalı ormanları operasyon yapılması için 1 Mart'a kadar geçici askeri bölge ilan edilmiş.
[url]http://www.kars.gov.tr/[/url]
yapılacak bir şey yok... maalesef...
Pegasus'un da sefere başlamasıyla birlikte bu sezon imkanım olursa cuma-pazar gibi ufak da olsa kaçmayı düşünüyorum.
Sezona yetiştirilmesi için ihale sonuçlandı diye duymuştum. Son durum nedir bilgi var mı?
İlgili bakanlık ödenek çıkardı yurt dışından yetkililer geldi incelemeleri yaptılar diye biliyorum. Fakat sarıkamış için sezon açılışına en fazla 30 gün var, yetişir inş.
[URL="http://www.teleferikhaber.com/2015/sarikamis-kayak-merkezi-telesiyeji-ihalesi-yapildi/"]http://www.teleferikhaber.com/2015/sarikamis-kayak-merkezi-telesiyeji-ihalesi-yapildi/[/URL]
burada 2 ay içinde tamamlanacak diyor. ben başka bir yerde ihaleyi Bursa'daki teleferiği yapan firmanın ihaleyi
aldığını okumuştum da şimdi bulamadım linki. Yılbaşına yetiştirecekler büyük olasılıkla.
olmaz olmaz diye bir şey yok... lakin ki henüz başlamadılarsa; 60 günlük iş teslim süresi, üstüne testi ıvırı zıvırı derken rahat rahat şubat ortasını bulur açılması...
çamkar otel'den bir arkadaşım 8-15 şubat tarihlerinde gelip gelemeyeceğimi sordu. Ben de tabiki geliyorum beni yaz dedim :) demek istediğim; sezona orası açılıyor millet...
ha bu arada... bu tarihlerin kendisine uygun olduğunu düşünen varsa söylemesi halinde şimdiden adını yazdırabilirim. elden ne geliyorsa hani...;)
[QUOTE=umust;245333]ha bu arada... bu tarihlerin kendisine uygun olduğunu düşünen varsa söylemesi halinde şimdiden adını yazdırabilirim. elden ne geliyorsa hani...;)[/QUOTE]
İki arkadasimiz bilet almisti. Tarihlerini hatirlamiyorum. Belki aynidir sizinle.
Kahvaltıda Sarıkamış'a gidileceği belirtilmişti. Tarihler belirlense de biletlerimizi şimdiden alsak. Sonrasında konaklama fiyatına bilet almak zorunda kalmayalım. Kar Tutkusu duy bu sesi uçak kaldır uçur bizi :001_rolleyes:
Uçak saatleri değişmedi ise zor olur ama haftasonuna denk getirilebilirse biz de geliriz!!!
[QUOTE=speedman;245346]Kahvaltıda Sarıkamış'a gidileceği belirtilmişti. Tarihler belirlense de biletlerimizi şimdiden alsak. Sonrasında konaklama fiyatına bilet almak zorunda kalmayalım. Kar Tutkusu duy bu sesi uçak kaldır uçur bizi :001_rolleyes:[/QUOTE]
en son Otel ile görüşmemizde 17 - 21 Şubat arasında yer ayırtmıştık. Bu durum hala geçerli , liftler yapılırsa ben gitmeyi planlıyorum ;)
Biraz daha güncel haberler gelsin, ona göre alacağım bileti.
[QUOTE=Emrah;245386]en son Otel ile görüşmemizde 17 - 21 Şubat arasında yer ayırtmıştık. Bu durum hala geçerli , liftler yapılırsa ben gitmeyi planlıyorum ;)
Biraz daha güncel haberler gelsin, ona göre alacağım bileti.[/QUOTE]
Sabırsızlıkla gelişmeleri bekliyorum. Teşekkürler
Terör olaylarından önce aldığım, 05-09.01.2016 arası Anadolu jet biletim var. Sanırım elimde kalacak