-
SAKATLANDIM... Bİ OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM
Selamlar herkese
Beni bireysel olarak tanıyan olduğunu sanmıyorum ismim Enis Göktepe İTÜ İnşaat son sınıftayım
Olay bu pazar meydana geldi
Finaller sonrası 18ocak-21ocak arası kartalkaya ya Kartal otele gittim arkadaşlarımla. (ilk defa kartalkaya da bulundum daha önceleri hep uludağ daydm)
Malzemesi olmayan arkadaşlarımız kayak odasından kiralama yaparken biz hemen piste koştuk bi siftah yapalım diye.
Tele-siege ile bi çıktık hemen yukarı. Aşağı inerken telefon geldi malzemeleri aldık hadi gelin diye. Bizde "Otele dönüş" pistin ismi sanırm ordan onları almak için kaymaya başladık.
Açıları +15 -9 yaptım ilk defa boardla da ilk siftahı yaptım (altını bile çizemedim) dönerken, alışmaya çalışırken . bi kayakçı arkadan çarpı bana. Hem de ben pistin en sağından giderken ve hiç ama hiiç slalom yapmazken. Bağırdı, arkamı döndüm ve çarptı. Olay 2.5 3 saniye de gerçekleşti. Ben aşağı doğru uçtum. Ayağa kalkamadım. Kar motoru geldi doktora götürdü ve bi tur bile kayamadan, geldiğim gün İstanbul a geri gönderdi beni.
Pazartesi doktor, MR, Rontgen (doktorumun ismi Işık Akgün tavsiye üzerine gittim araştırmaya hiç vaktim olmadı)
bugün ailem İstanbula geldi
yarın saat 15.00 de ameliyata giriyorum.
Yan bağlarım kopmuş, dizim çökmüş, minisküsüm yırtılmış ve hatırlayamadığım bi kaç şey daha varmış..
Grade 3 seviyesinde dizim yaranmış.
Ameliyat sonrası en az 2 ay kesinlikle bacağımın üzerine basmıycakmışım ve fizik tedavi
Şimdi diyeceksiniz geçmiş olsun.. Bende çok ama çok teşekkür edicem ama bunları buraya yazmamım sebebi moralimin bozuk olması değil. Çok şükür moralim çok yerinde doktorum eski haline getirebileceğini söyledi ve benim için bu yeterli ve beterin beteri var. Uludağ da Bilkentli bi kardeşimiz geçen gün kaybolmuş,vefat etmiş Uludağ da. Allah rahmet eylesin..
Buraya bunu yazmamım sebebi kayarken üzerimde "kar tutkusu" poları olması.
Beyaz olduğu için arkamdan gelenin bağırma süresinin dibime girmesiyle bir olduğunu düşünüyorum ve ne kaçmam için ne de onun kaçması için süre olmadığını düşünüyorum.
Büyük hevesle serkan dan elden almıştım poları ama üzerine kar gelmesine çarpışmanın verdiği yuvarlanmam nasip oldu. :) :)
(Doktorum dediki kayak ile kaysaydın bişey olmazdı snowboard yüzünden böyle oldun, ben de düşünmeden edemedim acaba step-in bağlamalar daha mı güvenli o zaman diye )
Söylemek istediğim bu polarla kayarken ya dikkat edin ya da sokakta giyin. Üzerimde turuncu vs... bi şey olsaydı da belki aynı olay gerçekleşicekti ama mühendislik öğrencisiyim ben ve böyle bi şey olma olasılığını artış sebebi beyaz giymek olduğunu düşünüyorum.
Arada foruma girip bu sene yapamıyacaklarımı sizlerden izlerim artık ;D ;D ;D
Aman dikkat diyeyim kayarken (özellikle PAZAR günleri) dikkat edin..
dip not : Dizlik taksaydım da pek etkilemezdi sanırım çünkü benim dizliklerim pek kaliteli olmayan voleybol dizlikleriydi. Ama parayı kıyıp güzel ortopedik dizlikleri olmayan alsın. Paraya kıysın. özellikle destekli dizliklerin çok işe yarıyacağını düşünüyorum. Ben kıymadım, 140YTL bi tane dizliğe verdim şimdi ameliyat sonrası için=)))..
ama kayarken de giyebilecekmişim bu dizliği ;)
-
Ynt: SAKATLANDIM... Bİ OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM
geçmiş olsun enis,
bende 2 yıl önce düştüm ve menisküs yırtığı bendede var. bağlarda kopma olmadığı için şanslıyım ama aslında benimde ameliyat olmam gerekir...
sana çarpan kayakçı ise gerçekten öküzmüş demekki... beyaz da olsa farketmesi gerekiyordu bence... hadi beyaz polar okey ama başındada bişey yokmuydu...
acil şifalar...
-
geçmiş olsun arkadasım üzüldüm valla.Banada 2 hafta önce bu şekilde biri arkadan çarptı ama şükür kırık çıkık filan olmadı sadece kiraladığım goggle ın plastikleri düşmem üzerine burnumun yanlarını kesti hala az daha olsa izi var geçer inş.Diceem o ki dikkat etmek lasım ben o günden sonra dönüp dönüp arkama bakar oldum tabiri caizse şerit deiştirmeden önce sinyal bile vericem nerdeyse yanii :P neyse çok geçmiş olsun acil şifalar dileklerimle.
-
çok geçmiş olsun... gerçekten üzüldüm... :(
-
Cok gecmıs olsun,dılerım en kısa zamanda saglıgına kavusursun.Gectıgımız pazar gunu Dorukkayada benzer bır carpısma da ben yasadım,allahtan cıddı bır sakatlık olmadı,beyaz gıyısı konusunda haklısın,bu tıp kazaları onlemek ıcın tedbırlı alamakta fayda var..
-
[quote=Dr.RoSSi! ]
geçmiş olsun enis,
bende 2 yıl önce düştüm ve menisküs yırtığı bendede var. bağlarda kopma olmadığı için şanslıyım ama aslında benimde ameliyat olmam gerekir...
sana çarpan kayakçı ise gerçekten öküzmüş demekki... beyaz da olsa farketmesi gerekiyordu bence... hadi beyaz polar okey ama başındada bişey yokmuydu...
acil şifalar...
[/quote]
Çok geçmiş olsun arkadaşım otele dönüş pistinde bende çok taklalar arttım benimde sağ dizimde problem var sanırım aramızda gazi olmayan hiç yok gibi bişey.
Benim değinmek istediğim konu şu ki bu tür olaylar adı üzerinde "kaza" yani insanların isteyek yaptığı şeyler kessinlikle değil bu yüzden o insanların ardından öküzmüş,sığırmış v.s gibi hoş olmayan sıfatlar kullanılmasını hoş bulmuyorum.
Snowboardla ilk tanışıtığım gün bende birilerini istemeyerek düşürmüştüm ve eyvahh şimdi bir ton laf,hakaret işiticem diye düşünürken tam tersi oldu bayan çok olgun bi tavırla olur böyle şeyler problem değil hepimiz eğlenmeye geldik buraya dert etme demesi kayak-snowboard yapan insanların nekadar nazik,olgun belirli bir kültür seviyesinin insanı oldukları izlenimini oluşturmuştu.Sonuç olarak bu intibanın zarar görmemesi için lütfen hep beraber elimizden geleni yapalım.
-
Yan bağlarım kopmuş, dizim çökmüş, minisküsüm yırtılmış... bunlar başına gelse yıne olur canım buraya eğlenmeye geldik dermisin acaba, sanmam diyeceğini... kucuk carpmalar, takılmalar olur acemilikte onlar sorun degıl ama bu farklı bi olay adam amelıyatlık duruma gelmıs...
-
kayak ve board çok ciddiye alınması gereken, çok eğlenceli bir spor...bunu çoğu zaman sadece bir eğlence olarak görüyoruz..bu da beraberinde bir sürü sorun getiriyor..son ölüm ve diğer sakatlıklar..bence hep bu yüzden..ne yapılmalı bilemiyorum ama dağda bulunan işletmelerden, en acemi kayak ve boardculura kadar hepimiz sorumluyuz..Bu son olaylar bana sadece ne yaparsak yapalım güvenlik önlemlerini alarak yapalım..dedirtiyor sadece
-
Büyük geçmiş olsun, moral motivasyonun iyi olması sevindirici, umarım bu pozitif bakış açısı ile iyileşme sürecinide en kısa zamanda başarı ile atlatıp tekrar pistlere sağlıklı bir şekilde dönersin.
Sonuçta adı üstünde kaza, arkadaşımız bunu büyük olgunlukla karşılamış, çarpan kişininde durumdan haberi var mı yok mu, nasıl davrandı bilemiyoruz, o bakımdan bu konuda yorum yapmak doğru olmaz.
Tekrardan geçmiş olsun dostum.
-
çok geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda saglıgına kavuşursun.
-
Geçmiş olsun, iyimser düşünmen güzel, bu moralle doktorun dediğinden de önce iyileşirsin emin ol.
-
Allah'tan acil şifalar dilerim sana Raskolnikov.
Umarım bu olay bu spora bakışını değiştirmez. Kaymak, İstanbul'da trafiğe çıkmak kadar bile tehlikeli değildir eminim. Hiç aklımızdan çıkartmamamız gereken şey '' Dikkatlice ''
-
Çok üzücü bir durum büyük geçmiş olsun. :( İnsanların kayarken daha dikkatli olmalarına karşı üzücü bir örnek olsada hepimiz kendimizi korumaya daha fazla önem vermeliyiz diye düşünüyorum.Dizlik, kask ve bel koruması kullanmaya özen gösterelim arkadaşlar. Raskolnikov ameliyatın bittikten sonra fizik tedaviye başlamanı öneriririm;Çok sakatlık geçirmiş biri olarak durumunu anlıyorum tekrar geçmiş olsun.
-
çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim..bende kask ve dızlık konusunda kararsızdım ama korktum acıkcası suan..acıl sıfalar..
-
büyük geçmiş olsun... telsiz konuşmalarını duyduğumda umarım ciddi bir şey yoktur demiştim...
otele dönüş pistinin en büyük sıkıntısı, arka çanak ile birleştiği noktadan sonra düzleşmesi sebebiyle herkesin hızlı gelmeye çalışması... otele dönüşün dar yapısı, geçme kurallarına riayet etmeyen ve öndekileri uyarmayan sorumsuzlarla birlikte bu tip ciddi kazalara yol açabiliyor...
dorukkaya da da durum pek farklı değil... otele dönüş biraz daha eğimli sadece...
velhasıl kartalkaya da otele dönüşte dikkat edelim...
-
çok gecmıs olsun en kısa surede saglına kavusman dıleklerımle..
-
Çok Geçmiş olsun :(
seni ayağa kalkar kalmaz o sezon Uludağa bekliyoruz insanın bildiği yer gibisi yoktur değil mi :D
-
Öncelikle geçmiş olsun, şu an benzer bir sakatlık bende yaşıyorum ama çok şükür benimkisi ameliyatlık seviyede değil.. üstelik kayarken değil şirkette yerlerin ıslak olması nedeniyle bu sıkıntıyı yaşıyorum >:(
ama beyaz konusuna çok katılamayacağım, geçen sene beyaz pantalon ve beyaz mont ile kaydım ve hiç sorun yaşamadım..
-
Pistin hiçbir yerinde uluorta durmamak, oturmamak lazım aslında, eş dost hep söylüyorum, bekleme yapılacaksa vs. hep pistin kenarına gitmek lazım, ince ayarı yapamayan kişiler yoksa bu şekilde ciddi sakatlıklara sebebiyet verebiliyor.
Özellikle acemiler yorulunca veya düşünce düştükleri yerde kalıyorlar, aslında süratle pistin kenarına geçmeleri gerekir.
Birde tabi hem yol istemek lazım geçerken, hemde yol vermek lazım.
Sakın yanlış anlaşılmasın bu arkadaşı eleştirmek vs. için yazmıyorum, bu tür kazaları engellemek için yardımcı olacağını düşündüğümden yazıyorum bunları.
-
Çok çok geçmiş olsun arkadaşım...en kısa zamanda iyileşmeni dilerim.
Arkadaşlar bir sorum sorum var, snowboard için kullanılan dizlikler hareketi zorlaştırıyor mu?
Ben kaskını kafasından çıkarmayan biri olarak, dizlik konusunuda ciddi ciddi düşünüyoruum.
-
merhaba öncelikle çok çok gecmiş olsun yalnız şöle bir sey var sölemek isterim dağda snowboard veya kayak yaparken bir başka kişinin size carpması doğal denile bilir neden mi herkes ben kayarım yaparım diye alıyo kayağı çıkıyo tepeye oysaki bu böle olmamalı acemiler için farklı bir ortam olmalıki acemilik dönemlerini atlatsınlar veya kayak kaymaya ilk başlayan kişi mutlak suretle yanında kayak yapmasını bilen biri ile dağa çıkmalı hatta (kayak öğretmenleri var) sırf acemiler için ben yaparım ederim olayı değil bu bence bilgi almaktan veya öğrenmekten utanılmaz eminim ki size carpan kişide acemidir ki size carpmıştır neyse tekrar tekrar gecmiş olsun bi daha olmaması dileği.....
-
[quote=red__KAN ]
merhaba öncelikle çok çok gecmiş olsun yalnız şöle bir sey var sölemek isterim dağda snowboard veya kayak yaparken bir başka kişinin size carpması doğal denile bilir neden mi herkes ben kayarım yaparım diye alıyo kayağı çıkıyo tepeye oysaki bu böle olmamalı acemiler için farklı bir ortam olmalıki acemilik dönemlerini atlatsınlar veya kayak kaymaya ilk başlayan kişi mutlak suretle yanında kayak yapmasını bilen biri ile dağa çıkmalı hatta (kayak öğretmenleri var) sırf acemiler için ben yaparım ederim olayı değil bu bence bilgi almaktan veya öğrenmekten utanılmaz eminim ki size carpan kişide acemidir ki size carpmıştır neyse tekrar tekrar gecmiş olsun bi daha olmaması dileği.....
[/quote]
aslında haklısın ama dağın imkanları yetmiyor olabilir acemiler icin ayrı pist olmasına
18 inde Uludağ'da başıma geleni anlatıyım da gülün
acemiyim daha 2. kayışım Cennet de düşmeden ve diğer kimselere tehlikeli şekilde yaklaşmadan yanlarından geçip gidebiliyorum 18 çıkış yaptım 8 kere düştüm bunların 7 si havanın güneşli olmasından dolayı kar topaklarının sertleşmesi buzlanması nedeniyle boardumu havalandırıp denge olayımı altüst etmesinden kaynaklandı sadece 1 tanesinde yanında kayak hocası olan bir bayan üstümden geçti
demek ki neymiş acemi acemiyi bulurmuş :D onun yanında kayak hocası benım yanımda da kardeşim :D eheh
-
yere düşüp ordan kalkmayan kişilerden çok önünde senkronize gitmeyen heran ne yapacağı belli olmayan, sen solundan veya sağından geçeyim derken birden önüne çıkan kişiler korkutur beni.snowboardun manevra imkanı sınırlıdır ve çarpışma kaçınılmazdır. acil şifalar dileğiyle......
-
evt o pist birazda dar ve bilmeyen için biraz zor hele kayanda biraz acemiyse çarpışma kaçınılmaz
çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle
-
Öküzmüş diyen bu sakatlığı geçiren arkadaş değil yalnız!!!
[quote=kitaksi ]
Yan bağlarım kopmuş, dizim çökmüş, minisküsüm yırtılmış... bunlar başına gelse yıne olur canım buraya eğlenmeye geldik dermisin acaba, sanmam diyeceğini... kucuk carpmalar, takılmalar olur acemilikte onlar sorun degıl ama bu farklı bi olay adam amelıyatlık duruma gelmıs...
[/quote]
-
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Geçen yılda benim oğlum snowboard yaparken kaza geçirdi bileği kırıldı. Snowboard yapan arkadaşlar özellikle daha dikkatli olmalılar. Düşünce genellikle pistin ortasında bekliyorlar. Pistler zaten dar ve acemi kayakçı ve boardcu dolu. 1-2 Hafat önce Almanyada bir eyalşet Başbakanı bir Bayan kayakçı ile çarpıştı ve Bayan maalesef öldü. Başbakan ise çok ağır yaralandı. O yüzden çok dikkat edilmesi gerekiyor. Bir de kask,dizlik ve bileklik gibi koruyucu malzemelerin kesinlikle kullanılması gerekiyor.
-
öncelikle çok geçmiş olsun sevgili kayak sever dostum. moralin böyle yüksek oldukça doktorun dediğinden çabuk iyileşirsin emin ol (kendimden biliyorum). birkez daha mesafeyi korumanın önemini anlamış bulunuyorum sonuçta bi araba değilki frene basıp durayım benim gibi acemisi var ustası var kimin ne derece bildiği sırtında yada alnında yazmıyor ki. ben arkadan karın sesini duyunca hemen arkama bakar ona göre pozisyon alırım ancak bazı arkadaşlar yakın mesafeden hızlıca geçip sıyrılmaya çalışıyorlar ve bu pekte güvenli bir yol değil
-
bende hafta sonu sol el bileğimi kırdım. tek elle çok fazla ayrıntıya giremeyeceğim fakat sezonu kapattım. Ayrıca bileğimden ameliyat oldum.:(
45 gün yatıcakmışım.
red'in korumaları olmasın rağmen böyle oldu. :(
-
Sana da geçmiş olsun maycer.
TSK 'nın sana tavrı çok ilginç ama. Herhalde ciddi bir sorun olduğuna inanmadılar. Sorumluları buradan kınıyorum.
-
Çok geçmiş olsun acil şifalar;
Bütün spor sakatlalıklarında genelde ciddi sakatlanmalar ilk anlarda oluyor. Ben basketbol oynarken ön çapraz bağ yırtmıştım 2000 senesinde. Ameliyat olduktan sonra artık hangi sporu yaparsam yapayım ısınama ve seneme hareketlerini yapmak. Mesela geçen Cumartesi piste çıkmadan önce 10 dk boyunca diz bacak bel boyun kol bütün riskli bölgelerinmi ısıtıp esnetip kaydım. Böyle olunca bağların esnekleik kazanmış olarak spora başlıyorsun ve ani bir zorlanma hareketinde olabildiğince esneyebiliyro bağ ve kasların.
Bence bütün herkez bana bir şey olmaz demeden yapsın bu hareketleri derim.
-
-
öncelikle cok geçmiş olsun bu sorun bizim ülkemizde artarak devam edecek bu kacınılmaz kayak veya snowbord sporu nekadar eglenceli ve zevkli olsada bu tür sonuçları peşinden getirebilen bir spor olayın ciddiyetini bilmiyoruz arkadaşlar.sana seslenip bağırana kadar tek bie manevra ile senden kurtulabilirdi ki bunu yapmaya süresi olduğunu tahmin ediyorum çünki sana seslenmiş......bu o kayakçı arkadaşın bir şekilde kontrolden cıkmış sonu nerde biteceği belli olmayan pozisyonda seni yakalamış.....büyük şanssızlık....bu sen olmasaydın bir başkası olacaktı eminim beyaz yada sarı kırmızı fark etmez adam kopmuş ne renk varsa onu yere yıkacaktı bu kesin.
bu sporu yapan arkadaşlardan tek ricam lütfen cok dikkat inanın yapacağımız en ufak yanlış hareket belkide birdaha o bord tahtası veya kayakların üzerine binemiyeceğiniz anlamına gelir.....
kayak sporu cok ucsuz bucaksızdır sonu yoktur her gün kendine bir şeyler eklersin ama önce saygı sevgi ve nasıl eğlenilir bunu öğrenmek gerekli....bilinçsiz gereksiz yapılan her hareketin sonu budur lütfen biraz daha dikkat...... ??? ???
-
çok geçmiş olsun kardeşim
-
Herkese acil şifa dilekleri için çok teşekkür ederim.
mesajlarınızn hepsini okudum.. yeniden çok teşekkür ederim..
dün akşam girdim ameliyata. Bu sabah fizik tedaviye başladım. Çarpraz bağlarım sağlam olduğu için hareketleri yapmamda sıkıntı yokmuş. Sağ sol minisküs yırtıkmış dikilmiş, minisküs yatağının altındaki çöken kemik kaldırılmış. Yan bağlar kendiliğinden (fizik tedavi ile) düzelirmiş. (bu sıkıntıyı bilenler için anlaşılır şeyler bunlar=)
eklemek istediğim bir şey var.
kayakçı bana ben pistin en sağındayken çarptığı zaman aşağı yuvarlandım.
tek diyebildiğim "Dizim Dizim" diye inlemek oldu.
Arkadaşım board umu çıkardı hemen kollarımı açtı ayağımı yokuş aşağı sarkıttı. (ilk yardım bilmemiz gerekir)
Biraz inledikten sonra arkamı dönemeden "Neden bu kadar hızlı gidiyodun ?" dedim sakin bi inlemeyle. O da dedi ki "Burda hızlı gitmezsen ilerde düzlük var, duruyosun"
Ben inlemeye devam ederken duyduklarım "off ya botum kırıldı benim de" oldu.
arkadaşıma dizimi ileri geri büktürdü ve sürekli (5 - 6 ) kere "bi şeyi yok bi şeyi yok" dedi dedi ve beni orda bırakıp kayarak gitti. Ayağa kalkmamı bile beklemedi. 15-20 dakka sonra kar motoru geldi, taşıdılar beni vs.. gerisini anlattım..
Siz siz olun birisine çarptıysanız ayağa kalkana kadar beklemeden oradan ayrılmayın :) bana daha önce de çarptılar ben de çarptım tabikii doğaldır bu ama hepsinde kendimde sorumluluk hissettim ve sonrasında takip ettim bi şeyi var mı diye.(Çok şükür arkadaşlarım sağlam)
Ama keşke bi telefonunu bıraksaydı da nasıl oldum diye bi sorsaydı ya da küçük bi özür dileseydi hatrımı sorup. İnsan bu kadar bencil olmamalı bence.Ben dizim diye inlerken "Bişey yok bişeyi yok" diyen biri kendi aklında neler düşünüyodur benim hakkımda ki benim adıma böyle yorum yapabiliyodur merak ediyorum görsem sormak da istiyorum kendisine.
Yine de canı sağolsun.
2 gün bitti kaldı 58 gün... ayaktayım sonra=))..
-
Yok bayağı ayıp etmiş, hatta bir arkadaş bir benzetme yapmıştı o zaman pek katılmamıştım, ama simdi kazayı geçiren arkadaşın yazdıklarını okuyunca katılmamak elde değil.
En azından kalkana kadar beklemesi hatta sakatlığı hissedince yardımcı olması gerekirdi.
-
Geçmiş olsun...Kısa sğrede saglıgına kavusursun umarim.
-
geçmiş olsun dostum, ben de kuyruksokumumu zedeledim. hak ettim gerçi spor ayakkabıyla gece vakti bord yapınca... isveçte kar dünyasındayken şimdi istanbulda bağsur simidinde oturuyorum. ama öte yandan boynumdan bu kazayla ilgisiz olarak ciddi bir hastalık geçiriyorum. çok şükür ölümcül değil.
diyeceğim o ki, kar tutkusu o tutkusu şu tutkusu bu tutkusu sonra gelir. önce sağlımızın değerini bilelim. ona buna canımızı sıkmayalım.
iyileşelim, tanışalım, pistleri toz dumana katalım ;)
-
Arkadaşım büyük geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin.
Geçenlerde bi arkadaşımla kartepede telesiyejle geyik alanına çıkarken , aynen şunu konuşuyorduk ; kardeşim dedi ne olacak bu telesiyej kuyruğu kayan kaymayan geliyor ve çok bekliyoruz.Devamında da şöyle bi çzümleme bulduk ;D :Nasıl ki dalgıçlar 1 yıldız 2 yıldız almadan derinlere inemiyorlar , bu kayak ve bord olayında böyle sertifikalar verilsin iyi kayanlar zirvelere çıkıp aşşaya insin , az bilenler daha basit pistlerde sertifikasız kaysın.
-
Geçmiş olsun...
Pazar günü otele dönüş yolu felaketti. Bu kazaya pist durumuda katkıda bulundu galiba..
Bende çarşamba günü orta çanakta bir kayakçıdan kaçayım derken bordumun kenara takılması sonucu düştüm ve maalesef sağ omuzum çıktı. Allahtan ortopedist arkadaşla kayıyordum. Sıcağı sıcağına yerine oturttu. Ancak 1.5 ay bord-kayak yasakladı...
Kaygan (!) zeminde yapılan sporlarda kaza herkesin başına gelebiiyor...
-
[quote=iynem ]
Geçmiş olsun...
Pazar günü otele dönüş yolu felaketti. Bu kazaya pist durumuda katkıda bulundu galiba..
Bende çarşamba günü orta çanakta bir kayakçıdan kaçayım derken bordumun kenara takılması sonucu düştüm ve maalesef sağ omuzum çıktı. Allahtan ortopedist arkadaşla kayıyordum. Sıcağı sıcağına yerine oturttu. Ancak 1.5 ay bord-kayak yasakladı...
Kaygan (!) zeminde yapılan sporlarda kaza herkesin başına gelebiiyor...
[/quote]
Aynen katılıyorum...geçmiş olsun bu arada..benim de kürek kemiğim kırık maalesef..25 gündür yatıyorum...