BU HAFTA İÇİ YİNE Bİ KARTEPE YAPSAK MI.?
KİMLER GELİR ACABA. ;)
Printable View
BU HAFTA İÇİ YİNE Bİ KARTEPE YAPSAK MI.?
KİMLER GELİR ACABA. ;)
sanırım ben gelirim ...
pazartesi veya salı bana uyabilir, hava durumuna göre bakarız, irtibatta kalalım.
ŞİMDİLİK PZT.İYİ GÖSTERİYOR BANA UYAR..
İRTİBATA DEVAM ::)
pazartesi yaparsanız bende gelebilirim ... bu sefer batonla kayacam ;D ;D
salı snowforcast de 4 derece gösteriyor eğer öyle olursa kayılmaz zaten pazartesi en uygun gün olur ;)
pzt olacak gibi kml iş yine sana düştü yap artık org nu
pzt iyi gözüküyor hakikaten, benim kankada gelicek, biz 2 miz geliriz yine orada görüşürüz, ama bu sefer bizde erken çıkarız.
ben salı yada carsamba orda olacam inşallah herşey müsait olur :-\
gazı aldım düfacım ;D ;D ;D
salı çarşamba ve perşembe hava sıcaklığı 4 derecelerde gösteriyor snowforecast gitmeyi düşünen arkadaşlar denemesin bile biz geçen sene kayamamıştık kar abs gibi tutuyordu kayakları pazartesi en uygun gün.
GELMEK İSTEYENLER LİSTEYE ADINI EKLESİN ARACLARI ONA GÖRE AYARLIYALIM PAZARTESİ SABAH 7 DE ÇAMLICA GİŞELERDEN GECMİŞ OLACAĞIZ.
şimdi pazartesi gelenler liste yapalım:
1-KML
2-DÜFA-BOSTANCI
3-süper bordçu kastore- KOZYATAĞI
3-kastore kankası
[quote=KML ]
gazı aldım düfacım ;D ;D ;D
salı çarşamba ve perşembe hava sıcaklığı 4 derecelerde gösteriyor snowforecast gitmeyi düşünen arkadaşlar denemesin bile biz geçen sene kayamamıştık kar abs gibi tutuyordu kayakları pazartesi en uygun gün.
GELMEK İSTEYENLER LİSTEYE ADINI EKLESİN ARACLARI ONA GÖRE AYARLIYALIM PAZARTESİ SABAH 7 DE ÇAMLICA GİŞELERDEN GECMİŞ OLACAĞIZ.
şimdi pazartesi gelenler liste yapalım:
1-KML
2-DÜFA-BOSTANCI
3-süper bordçu kastore- KOZYATAĞI
4-kastore kankası
5-SNOWBLADE ( bu sefer geliosun falla :) )
[/quote]
hastalıktan gidemedim h.içi kartepeye. bugunki kartalkayada kaçtı.
ekleyin abi benide. pzt kartepede olurum heralde =)
ben salı bi kaç arkadasımla gidecem gelecek olursa görüşürüz inşallah arabamda bi kişilik yerde olabilir :)
jnn kastore kozyatağında oturuyor sanırım sende orada oturuyordun onun arabada yer varsa sende onunla gel sanada uygunsa tabii
bende pazartesi gitmeyi düşünüyorum gelen varmı pazartesi.
serkan 6 kişi olduk şimdiden sen nerden gelceksin ?
1- KML TÜRKİŞ BLOKLARI
2- DÜFA BOSTANCI
3-KASTORE KOZYATAĞI
4-KASTORENİN ARK
5-JNN KOZYATAĞI
PAZARTESİ SABAH 07 GİBİ ÇMLICA GİŞELERDEN GEÇMEYİ PLANLIYORUZ GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR LİSTEYE EKLENSİN ARAÇ AYARLAMASI YAPALIM
bende de araç var. yani onunlada gidebiliriz. board var yanımda çünkü, sığamicaksak vs.. ?
siz ayarlayın abi kafanıza göre. göztepedeyim ben. kendi aracımla birilerini alıpta gelebilirim, başkasıylada gelebilirim, siz organizasyonu hazırlayın benim için farketmez nası gidildiği. ama yarın akşam belli olsunki arabayla geliceksem hava basim tekerleğe, havası inmişti üşeniyodum şişirmeye haha =p
topu atiim size hemen =P
5 kişi kesin o zaman pazartesi gelmek isteyenler isimlerini listeye ekleyebilir.
1- KML TÜRKİŞ BLOKLARI
2- DÜFA BOSTANCI
3-KASTORE KOZYATAĞI
4-KASTORENİN ARK
5-JNN KOZYATAĞI
Kesin olamasada (ve araçta yer olursa) 6.cı olabilirim. Valla Kastore'un namını merak ettiğimden gelmek istiyorum :))) Kemal abi reklamını yaptı bayağı :)
gelinde bordçu görün ;D ;D ;D emre arabada yer olur sende hazırla kendini pazartesiye beraber kayalım ;)
yapmayın gözünüzü seviyim, kml kardeş yok bende bi numara, arkadaşlarda beklenti oluşmuş baksana.
nedir son durum ? hangi araçlarla gidiyoruz, kaçta vs ?
sabah 7 de çamlıca gişelerden çıkacaz kastore olmassa düfanın araçla gelirsin sende sabah tlf şalım
kml
org bittimi
arkadaşlar ben de yarın kartepeye gitmeyi düşünüyorum.
aracımda 2 kişilik yer var.ya da aracında boş yeri olan başka arkadaşlara da katılabilirim...
nerden geleceksin ?
[quote=KML ]
nerden geleceksin ?
[/quote]
zeytinburnu
kml geçen sefer olduğu gibi carreforda buluşma yaparız
aracı orada bırakmakta güvenli oluyor..
ok o zaman paradox ve jnn saat 6 30 da kozyatağı carrefour un bahçesinden düfa sizleri alacak benide 6 45 de teme girişden alırsın aracı 4 ledik. kastore lerde gelirse haberleşip orda buluşurus.
yarın görüşmek üzere kastore sabah beni ararsın abi dağa çıkmadan bi kahve içeris maşukiyede buluşursak
şimdi snowforecast e baktım rüzgar hızı 15 olacak bulutsuz muhteşem bir hava öğlen sıcaklık 0-1 derece civarlarında olacak muhteşem bir kayak günü bizi bekliyor ;)
[quote=KML ]
şimdi snowforecast e baktım rüzgar hızı 15 olacak bulutsuz muhteşem bir hava öğlen sıcaklık 0-1 derece civarlarında olacak muhteşem bir kayak günü bizi bekliyor ;)
[/quote]ya kemalim ilk defa guzel bi havada kayacaksin hahaha.
yarınki durum netleştimi şimdi.son durum nedir.ben erkenden gitmek istiyorumda.saat 6 da yola çıkabilirim heralde. yada 5 30 da.penguen kayak evi kaçta açılıyodu ya.
bugun takildigim pistler kartepe ve karliktepede sira yoktu .ama sis vardi ;D kendimi gelistirmeye calisirken kemalime rezil olmayayim hafta ici diye ayagimi biraz zorladim .birazdan doktorumun msnden verecegi talimatlara gore gelip gelemiyecegim belli olacak ;D
snowblade beni çok şaşırtın be abi pazar günü kartepeye gidilmezki sende beklemesdim böle bir hatayı :)
yarın gel abi ya valla tanışmışmış olurus havada mükemmel olacak borsada yarın bişi olmas bırak gel işte ;D ;D
serkan sabah 8 - 8:30 penguentepede olacaz kahve içip dağa çıkarıs emrede gelecek yukarı gelecek yarın. sabah orda buluşabiliris senlede 07 00 gibi çamlıca gişeleren geçmiş olurus
Bugun havada cok sis wardi.Gorus mesafesı taş patlasın 1o metre.
evet öylemiş gökhandan aldık haberi gökhan sisde ayak bilelerini zorlamış ;D ;D
[quote=serkanyıldız81 ]
yarınki durum netleştimi şimdi.son durum nedir.ben erkenden gitmek istiyorumda.saat 6 da yola çıkabilirim heralde. yada 5 30 da.penguen kayak evi kaçta açılıyodu ya.
[/quote]
7:30'da açılıo