[2008] KarTutkusu Sarıkamış'ta (20-24 Şubat)
Şevket, dnz, süü, sygnylmz, Eugene olarak 20-24 Şubat tarihleri arasında Sarıkamış'a gitmeyi düşünüyoruz. Gelmek isteyen herkesi bekliyoruz. O tarihlerde Çamkar ve Toprak Otel dolu olduğundan Kardelen otel, Kızılay veya Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nde kalcaz. Gidiş-dönüş Thy'nin direkt seferiyle(Sabiha Gökçen).
Ynt: KarTutkusu Sarıkamış'ta (20-24 Şubat)
bir de eda :)
edayı unutmayalım lütfen ;D
[quote=sygnylmz ]
Şevket, dnz, süü, sygnylmz, Eugene olarak 20-24 Şubat tarihleri arasında Sarıkamış'a gitmeyi düşünüyoruz. Gelmek isteyen herkesi bekliyoruz. O tarihlerde Çamkar ve Toprak Otel dolu olduğundan Kardelen otel, Kızılay veya Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nde kalcaz. Gidiş-dönüş Thy'nin direkt seferiyle(Sabiha Gökçen).
[/quote]
Fiyat gidiş dönüş tarihleri hakkında bilgin varmı saygın??
[quote=GİRAY ]
Fiyat gidiş dönüş tarihleri hakkında bilgin varmı saygın??
[/quote]
Uçak bileti gidiş-dönüş 160 ytl civarında tutuyor, otel+skipass+yemeklere de günlük 70-80 ytl civarında bir para vercez. 20'sinde öğlen saatlerinde uçağa biniyoruz, 24'ünde de öğleden sonra uçağa binip Kars'tan dönüyoruz.
ufffffffffffffff ya :( :( niye istanbulda oturmuyorum ki :'(
ankaradan da karsa uçak var. saygınlarla görüşüp ankaradan dahil olabilirsin
umut gelmek istersen ankara -kars seferleride var orda bulusuruz hic sorun olmaz yolda yalniz olursun sadece ;)
olsun ya yolda yanlız olym nolcak :D ama işte okulaadaa denk geliyo püfffff çok zewkli olucağı kesin yaa
eşim ve ben 18-22 şubat tarihlerinde sarıkamışta (toprak otelde) olacağız :) belki karşılaşırız ;) sürekli hava tahminlerini kontrol ediyoruz, umarım hava güzel olur ??? kayaktürkiyeninde o tarihlere toprak otel için programı vardı belki bilginiz vardır ama yinede söylemek istedim, orada yer olabilir fiyatta uygundu :) birde sarıkamışta kardelen otel var orası ilede görüşebilirsiniz. [url]http://www.kardelensarikamis.com/[/url]