Gümrük mevzuatı değişti!! Yurdısı alisverislerinde dikkat!!!
Arkadaslar gectigimiz ay gümrük mevzuatında yine degisiklik yapıldı...150 euro'luk kota 75 euro'ya cekildi (yaklasık 100 dolar)
yurtdısından alısveris yapacaklar dikkat etsin...hatta aracı firma olarak DHL kullanan sitelerde biraz daha sarpa sarıyo durum eger kotayı asarsanı 25euro ardiye bedeli ve gümrüken malınızı cekmek icin 150 TL islem bedeli talep ediyolar...Herkese iyi alısverisler :)
Re: Gümrük mevzuatı değişti!! Yurdısı alisverislerinde dikkat!!!
[QUOTE=Emrah;200288]Ben bi goggle almayi dusunuyorum, sanirim gumruge takilmadan teslim alirim ;)[/QUOTE]
işte kargo hariç kotayı aşmıyosa alırsın Boss,cari açığı bireysel tüketici ile kapatmaya çalışıyo hükümet sağolsun :))
Cevap: Gümrük mevzuatı değişti!! Yurdısı alisverislerinde dikkat!!!
Şu gümrük mevzuatı da hep tuketicinin aleyhine değişiyor nedense bir gün de vay arkadaş limitler artmış diyebilecek miyiz merak ediyorum doğrusu ;)
Re: Cevap: Gümrük mevzuatı değişti!! Yurdısı alisverislerinde dikkat!!!
[QUOTE=CemKa;200307]Şu gümrük mevzuatı da hep tuketicinin aleyhine değişiyor nedense bir gün de vay arkadaş limitler artmış diyebilecek miyiz merak ediyorum doğrusu ;)[/QUOTE]
sanmam :) hükümet "aslında olmayan" cari açığı kapatmak için bireysel tüketicilerin bile vereceği 3 kuruşa muhtaç...
Cevap: Re: Cevap: Gümrük mevzuatı değişti!! Yurdısı alisverislerinde dikkat!!!
[QUOTE=KuJi®;200345]sanmam :) hükümet "aslında olmayan" cari açığı kapatmak için bireysel tüketicilerin bile vereceği 3 kuruşa muhtaç...[/QUOTE]
CemKa bunu beğendi :)
Selam arkadaslar, ben yurtdisinda (Almanya) yasiyorum ve nerden baksaniz yilda 7-8 kez Istanbul'a geliyorum. Eger aciliyeti olmayan hani goggle tarzi malzemeleriniz varsa, getirmek benim icin sorun olmaz. Bilginiz olsun ...
Genelde ebay.de . Ama bazen farkli magazalarda cok uygun indirimler oluyor. Oralardan da faydalanmaya calisiyorum. Örnegin kayak, kask, kiyafet bot... hepsini ebay'den aldim...
[QUOTE=Jamaica;200680]Genelde ebay.de . Ama bazen farkli magazalarda cok uygun indirimler oluyor. Oralardan da faydalanmaya calisiyorum. Örnegin kayak, kask, kiyafet bot... hepsini ebay'den aldim...[/QUOTE]
Dostum bir tane goggle sipariş edebilirim seni zorlamayacaksa henüz tam karar veremedim ama :)