Snowboard Bakim ve tamir ...
Merhaba arkadaslar . benim board cok cizildi ve isvircedeyken bunun bakimi ve tamiri icin gerekli olan malzemeler .. Sportstores ... diye yerlerde satiliyordu,ama türkiyeye tasinali hic bi yerde board icin uygun wax veya p-tex bulamadim
bunlari nerden satin alabilme ihtimalim var ...yada illa servise mi vermem lazim :S
Simdiden cok tesekkür ederim.:thumbup:
Cevap: Snowboard Bakim ve tamir ...
[QUOTE=BloodWing(ANIL);195677]Merhaba arkadaslar . benim board cok cizildi ve isvircedeyken bunun bakimi ve tamiri icin gerekli olan malzemeler .. Sportstores ... diye yerlerde satiliyordu,ama türkiyeye tasinali hic bi yerde board icin uygun wax veya p-tex bulamadim
bunlari nerden satin alabilme ihtimalim var ...yada illa servise mi vermem lazim :S
Simdiden cok tesekkür ederim.:thumbup:[/QUOTE]
Site olarak SPX de topluca bakım partısı yapılıyor ANIL,bıraz bekle derım
Bknz----> [url]http://www.kartutkusu.com/dag-kafeteryasi/5042-kartutkusu-spx-kayak-ve-board-bakim-partisi-28-aralik-2010-saat-20-00-a.html[/url]
[QUOTE=Extreme;195684]Site olarak SPX de topluca bakım partısı yapılıyor ANIL,bıraz bekle derım
Bknz----> [url]http://www.kartutkusu.com/dag-kafeteryasi/5042-kartutkusu-spx-kayak-ve-board-bakim-partisi-28-aralik-2010-saat-20-00-a.html[/url][/QUOTE]
ssagol abi de gelecekteki degil haftaya hafta sonu kartepeye gitcez
boart kaymio ne yapim yapmam lazim acil
[QUOTE=BloodWing(ANIL);195687]ssagol abi de gelecekteki degil haftaya hafta sonu kartepeye gitcez
boart kaymio ne yapim yapmam lazim acil[/QUOTE]
Dostum büyük ihtimalle kar kalitesinin düşük olmasından dolayı kaymıyordur boardun, mevcut kar ne yazıkki hepimizin boardunu tutuyor ;)
[QUOTE=CemKa;195688]Dostum büyük ihtimalle kar kalitesinin düşük olmasından dolayı kaymıyordur boardun, mevcut kar ne yazıkki hepimizin boardunu tutuyor ;)[/QUOTE]
Ben zaten Gambit'e bu yüzden geçildim.
[QUOTE=Maverick;195691]Ben zaten Gambit'e bu yüzden geçildim.[/QUOTE]
Bu SUPERDI Maverıck,
Bende zaten o yuzden dusuyordum sureklı :)
[QUOTE=CemKa;195688]Dostum büyük ihtimalle kar kalitesinin düşük olmasından dolayı kaymıyordur boardun, mevcut kar ne yazıkki hepimizin boardunu tutuyor ;)[/QUOTE]
tm da .. kötü olsun olmasin sezonu kapatim de ne ollursa olsun zaten bundan sonra yeni board alcam insallah :)
[QUOTE=Maverick;195691]Ben zaten Gambit'e bu yüzden geçildim.[/QUOTE]
Nasıl bir kardır ki bu sadece senin kayakları tutuyor anlamadım :)
[QUOTE=CemKa;195699]Nasıl bir kardır ki bu sadece senin kayakları tutuyor anlamadım :)[/QUOTE]
gelecek sezon bende sizinle belcem kaymaya bakim sizle eglenceli ollio mu
zaten kendimden yasca büyük olan insanlarda olmayi seviyorum ... :) KIsmet
[QUOTE=CemKa;195699]Nasıl bir kardır ki bu sadece senin kayakları tutuyor anlamadım :)[/QUOTE]
acemi abisi, varma üstüne... ;)