arkadaşlar 2011 sezonu için erken rezervasyon yapan oteller varmı,yer bölge farketmez,bilgisi olan varsa paylaşsın :)
Printable View
arkadaşlar 2011 sezonu için erken rezervasyon yapan oteller varmı,yer bölge farketmez,bilgisi olan varsa paylaşsın :)
Bir değişiklik olsun diye ılgaz Armar otel işletme müdürü ile konuştum ,bir gelişme varmı diye,ocak ayına yeni telesiyejin yetiştirilmeye çalışıldığını belirtti,ne derece yetişir bilemiyorum ama internetten gördüğüm kadarı ile şirin bir otele benziyor fiyatlarıda uygun olursa bu kış gitmeyi düşünüyorum :thumbup1:
Seyirci Abime katılmadan yapamıyorum :thumbup:
Hakkaten bu sene şu Ilgazı görmek istiyorum
İnş. güzel olur da hepbirlikte giderük :001_tongue:
Seyirci bizi Ilgaz a götürrr :)
[quote=Emrah;168177]Seyirci bizi Ilgaz a götürrr :)[/quote]
Oradan da al Kebapçıya götürr :laugh::thumbup:
Kebapçıya da erken rez. yapabilir miyiz acep :001_tongue::tongue_smilie:
[quote=Emrah;168177]Seyirci bizi Ilgaz a götürrr :)[/quote]
gezme zamanın geldi sanırım senin :biggrin:
[quote=CemKa;168178]Oradan da al Kebapçıya götürr :laugh::thumbup:
Kebapçıya da erken rez. yapabilir miyiz acep :001_tongue::tongue_smilie:[/quote]
olur olur neden olmasın :001_tt2:
az kaldı iftara açlık başına vurmuş garibimin :001_tt2:
valla bu yaz denizde epey vakit geçirince kışı özledim bir an önce kendimi dağlara atmak istiyorum :)
[quote=Seyirci;168175]Bir değişiklik olsun diye ılgaz Armar otel işletme müdürü ile konuştum ,bir gelişme varmı diye,ocak ayına yeni telesiyejin yetiştirilmeye çalışıldığını belirtti,ne derece yetişir bilemiyorum ama internetten gördüğüm kadarı ile şirin bir otele benziyor fiyatlarıda uygun olursa bu kış gitmeyi düşünüyorum :thumbup1:[/quote]
Armar Otel nerede? Yeni duydum adını...
Şimdi baktım..Yıldız tepedeymiş...Seyirci, hikayesi efsane olan yeni pist oraya mı yapılıyor?
valla yanlış hatırlamıyorsam dağ otelleri içerisinde sadece winterfest için erken rezervasyon kampanyası yapılmıştı... onun da içeriği indirimden çok ücretsiz parti girişi - peşin fiyatına taksit vb. idi... bakalım göreceğiz...