13/03 "Yaz Tatili Hediyeli" "Ağaoğlu Liftleri Dahil" Günübirlik Uludağ 85 TL
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=#ff0000]13 MART ULUDAĞ AĞAOĞLU LİFT DAHİL 85 TL [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Tura Dahil Olanlar[/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]*Lüks araçlarla gidiş dönüş ulaşım imkanı (travego ve fortuna marka araçlar)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]*Araç içi sabah kahvaltı paketi[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]*Otobüs içi sıcak-soğuk içecek ikramları [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]*Sınırsız [COLOR=blue]Ağaoğlu[/COLOR] liftleri[/SIZE][/FONT]
[B][COLOR=blue][FONT=Verdana]Geçerli olan pistler [/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]kuşaklıkaya[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]belvü [/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]fahri[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]cennet cehennem[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]gondola[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial]OTOBÜS KALKIŞ NOKTALARI[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial]- 03:30 Ataköy Atrium Önü[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial]- 04:00 Beşiktaş Yıldız Camii Önü[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial]- 04:30 Kadıköy Eski Salı Pazarı [/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana][SIZE=3]Banka Hesap Numaramız[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]GARANTİ BANKASI[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]Tur Akaryakıt [/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]Şb Adı : Soğanlık[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]Şb Kodu : 703[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]Hesap No : 629 93 00 [/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]IBAN NO : TR 86 0006 2000 7030 0006 2993 00[/FONT][/COLOR][/B]
[B]SİS TURİZM[/B]
[B][FONT=Verdana][COLOR=black]Göksu Evleri , Akkavak Caddesi B 95 – A Anadolu Hisarı [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Verdana][COLOR=black]Tel: 0216 465 80 96 Fax :0216 465 80 69[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Verdana][COLOR=black][EMAIL="info@sisturizm.com"][COLOR=black]info@sisturizm.com[/COLOR][/EMAIL] [URL="http://www.sisturizm.com"][COLOR=black]www.sisturizm.com[/COLOR][/URL][/COLOR][/FONT][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]TURSAB ACENTA NO C/4089[/FONT][/COLOR][/B]
[LEFT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=red][B][U]* Araç İçerisinde Yapılacak Çekiliş Sonrasında Şanslı 4 Kişi Araç İçerinde Hiç Beklemeden Ücretsiz Tatil Voucherlar'ına Sahip Olacaklardır.[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=red][B][U]* Kazanılan Yaz Tatili 2 kişi için Ege Bölgesi 2 Kişi içinse Akdeniz Bölgesindeki Acentamızın Anlaşmalı Olduğu 3 veya 4 Yıldızlı Herşey dahil Konsepteki Otellerde Kullanılacaktır.[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=red][B][U]* Ücretsiz Yaz Tatili Kişi Başı 7 Gündür[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=red][B][U]* Kazanılan Tatil 1 Haziran - 15 Haziran arası Geçerlidir.[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=red][B][U]* Kazanılan Yaz Tatili 2.Şahıslara devredilemez,tarih değiştirilemez.[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=red][B][U]* Kazanılan Tatil Sadece Otel Konaklamasıdır,ulaşım istendiği taktirde ulaşım ücreti ayrıca ücretlendirilir.[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[LEFT][COLOR=black][FONT=Verdana][B][SIZE=3][COLOR=red][U]Sevgilerimizle . . .[/U][/COLOR][/SIZE] [/B][/FONT][/COLOR][/LEFT]
Cevap: Yaz Tatili Hediyeli Ağaoğlu Liftleri Dahil Günübirlik Uludağ 85 TL
[quote=SİS TURİZM;140667]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=#ff0000]ULUDAĞ AĞAOĞLU LİFT DAHİL 85 TL [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[LEFT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=red][B][U]* Araç İçerisinde Yapılacak Çekiliş Sonrasında Şanslı 4 Kişi Araç İçerinde Hiç Beklemeden Ücretsiz Tatil Voucherlar'ına Sahip Olacaklardır.[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=red][B][U]* Kazanılan Yaz Tatili 2 kişi için Ege Bölgesi 2 Kişi içinse Akdeniz Bölgesindeki Acentamızın Anlaşmalı Olduğu 3 veya 4 Yıldızlı Herşey dahil Konsepteki Otellerde Kullanılacaktır.[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=red][B][U]* Ücretsiz Yaz Tatili Kişi Başı 7 Gündür[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=red][B][U]* Kazanılan Tatil 1 Haziran - 15 Haziran arası Geçerlidir.[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=red][B][U]* Kazanılan Yaz Tatili 2.Şahıslara devredilemez,tarih değiştirilemez.[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=red][B][U]* Kazanılan Tatil Sadece Otel Konaklamasıdır,ulaşım istendiği taktirde ulaşım ücreti ayrıca ücretlendirilir.[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[LEFT][COLOR=black][FONT=Verdana][B][SIZE=3][COLOR=red][U]Sevgilerimizle . . .[/U][/COLOR][/SIZE] [/B][/FONT][/COLOR][/LEFT]
[/quote]
Sis Turizm çoştu bir kere :thumbup: :thumbup:
yeter artık yahu..vermeyin gazı omzum kötü kaymamam lazım.. yok hayır gitmemeliyim
gitsemmi yok hayır olmaz.. nasıl bi virüs bulaştırdınız bana kardeşim:)
[quote=karkedisi;140684]yeter artık yahu..vermeyin gazı omzum kötü kaymamam lazım.. yok hayır gitmemeliyim
gitsemmi yok hayır olmaz.. nasıl bi virüs bulaştırdınız bana kardeşim:)[/quote]
yapılacak cok ısımız var bızde kampanyalar devam edıyorr sızler ıcın ne yapıyosak sızın daha ıyıve kalıtelı tur almanız yada mukemmel bı gun gecırmenız ıcınnn gelın ve yaz tatılını alın neden olmasın bu cekılıs sızın tamamen bonuss ya cıkarsa:thumbup:
[quote=karkedisi;140684]yeter artık yahu..vermeyin gazı omzum kötü kaymamam lazım.. yok hayır gitmemeliyim
gitsemmi yok hayır olmaz.. nasıl bi virüs bulaştırdınız bana kardeşim:)[/quote]
ahahahaha :001_smile:
çok hareket kısıtın yok konuştuğumuz kadarıyla. perşembe, cumayı bekle, o zamana kadar geçerse tamamen, düşünebilirsin. doktora da danış tabi mutlaka. aslında her durumda 1 hafta ara vermen en iyisi.
yahu tabi isterük kayalım çıkarsa tatile gidelüm amma bunları tek kolumla yapmak istemem:)
yarın mr çekiliyo bakalım ne çıkıcak..
[quote=karkedisi;140730]yahu tabi isterük kayalım çıkarsa tatile gidelüm amma bunları tek kolumla yapmak istemem:)
yarın mr çekiliyo bakalım ne çıkıcak..[/quote]
merakla bekliyoruz sonucu karkedisi... :001_unsure:
Cevap: 13/03 "Yaz Tatili Hediyeli" "Ağaoğlu Liftleri Dahil" Günübirlik Uludağ 85 TL
bu sene fazla kaymaya gidemedim
hadi bakalım listeye başlansında ona göre hareket edelim bizde.geçen seferkinede gelemedim zaten uyuz oldum ya
Cevap: 13/03 "Yaz Tatili Hediyeli" "Ağaoğlu Liftleri Dahil" Günübirlik Uludağ 85 TL
[quote=serkanyıldız1981;140975]bu sene fazla kaymaya gidemedim
hadi bakalım listeye başlansında ona göre hareket edelim bizde.geçen seferkinede gelemedim zaten uyuz oldum ya[/quote]
bu hafta sonu bankada bir geçişimiz olacak , eğer olmasaydı kaçırmazdım bu turu ;)
Yinede hele bi hafta sonu gelsin , belki bi yol buluruz ;)
valla çok gelmek istiyorum ama geçen haftadan ayak tabanlarım acayip agrıyor.bide kar yokki buz olur ozaman heryer daha çok fren daha çok agrı keşke ayaklarım salam olsaydı.:(