Snowboard yarış okulu freestyle eğitimi.!!!
Eger biraz daha adrenalin istiyorsanız veya pistlerde salınarak snowboard yapmaktan sıkıldıysanız italyan yokusundaki mini snowparkımız artık hizmete girdi....
Freestyle egitimi almak isteyenler icin cesitli calısma programlarımız basladı....
detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar:
[EMAIL="enis@snowboardyarisokulu.com"]enis@snowboardyarisokulu.com[/EMAIL]
Enis AKYÜZ - 0533 233 93 29
[URL="http://www.snowboardyarisokulu.com/"]www.snowboardyarisokulu.com[/URL]
Cevap: Snowboard yarış okulu freestyle eğitimi.!!!
ehue bu okul tam benlik, kafayı gozu kırmadan atlamanın yolları seminerine katılmak istiyorum :)
[quote=Emrah;125861]ehue bu okul tam benlik, kafayı gozu kırmadan atlamanın yolları seminerine katılmak istiyorum :)[/quote]
valla orada kırmasan ben kırıcam zaten babuş... :cursing: :cursing: :cursing:
kartutkusuyla ortak gerçekleştirilecek bir grup oluşturma fikriyle, uygun fiyatları baz alan paket programlar geliştirilebilir diye düşünüyorum. Direk gelirim o zaman
:)) walla ona görede bi program yazılır herhalde.
ama grubunuzu toplayıp bana kişi sayısı ve tarih belirtirseniz güzel bir freestyle kampı yapabiliriz..
ben de freestyle öğrenmek istiyorum...
nedir olay harbi anlamadım ben akdenizdeyim italyan yokuşu nire kardeş evrensel olamadık biz davraz, saklıkent kurban bi yol deyiverin bakem :)
[quote=webswinger;126165]nedir olay harbi anlamadım ben akdenizdeyim italyan yokuşu nire kardeş evrensel olamadık biz davraz, saklıkent kurban bi yol deyiverin bakem :)[/quote]
ünlü italyan yokuşu... fatin tepesinden tutyeline doğru inen yokuş... sanırsın ki roma'dan akdeniz'e iniyor... :P :lol:
bana carving'i sezgisel olarak öğrettiren yer...