sanırım biliyorsunuzdur, organizasyon 3 farklı haftada gerçekleştiliyor. bunlardan 17-21 ocak tarihlerinde olana gitmeyi düşünen var mı aranızda acaba? çoğu üniversite 24-28'de gidiyor sanırım, yer kalmamış o tarihte ???
Printable View
sanırım biliyorsunuzdur, organizasyon 3 farklı haftada gerçekleştiliyor. bunlardan 17-21 ocak tarihlerinde olana gitmeyi düşünen var mı aranızda acaba? çoğu üniversite 24-28'de gidiyor sanırım, yer kalmamış o tarihte ???
24-28deki tüm odalarımız dolmuştur,bir kaç gün içinde ilave oteller açılacak detaylı bilgi için özel mesaj atabilirsiniz.
ancak 17-21 fiyat olarak 24-28e göre baya uygun tavsiye ederim...
Nası yani hem whitefest hemde winterfest için 24 - 28 Ocakta tüm otellerde yer kalmadı mı ? Toplam 13 otel var woww
Selam, biz de 17-21 ınde uludaga gidioruz. Cunku o tarihte uludag gereksiz bi kalabalık olacak...
gerçeği açıklıyorum... siz klonsunuz... :P
[quote=pnryldz;116098]17-21 ocak vazgeçilmez tarihlerim hemde doğum günüm 20 ocak ve kesinlikle uludağ'dayım ;)[/quote]
Şimdiden happy B Day diyelim!... :D
İki Pınar arasına mesaj düşürmeyi başaran dilek tutsun :D
[quote=Cerushe;116077]Nası yani hem whitefest hemde winterfest için 24 - 28 Ocakta tüm otellerde yer kalmadı mı ? Toplam 13 otel var woww[/quote]
winterfesti bilmiyorum ama whitefestte maalesef odamız kalmadı o tarihte ...
17-21 için yarın büyük ihtimalle rezervasyonumu monte baia'ya yaptırıyorum. siteden aynı tarihte orada olanlarla görüşmek isterim.
bir de mertoveco sana sorayım, bu 31 aralıktan önce seçebildiğimiz 7 event 100tl vardı ya, onu şuanda zamlı da olsa rezervasyonla birlikte alabiliyor muyuz fiyatı ne oluyor yoksa dağda eventlarda girişte fln mı bilet alıcaz? ayrıca 17-21'de hangi sanatçılar var öğrenebilir miyim?
[quote=marslan;116222]17-21 için yarın büyük ihtimalle rezervasyonumu monte baia'ya yaptırıyorum. siteden aynı tarihte orada olanlarla görüşmek isterim.
bir de mertoveco sana sorayım, bu 31 aralıktan önce seçebildiğimiz 7 event 100tl vardı ya, onu şuanda zamlı da olsa rezervasyonla birlikte alabiliyor muyuz fiyatı ne oluyor yoksa dağda eventlarda girişte fln mı bilet alıcaz? ayrıca 17-21'de hangi sanatçılar var öğrenebilir miyim?[/quote]
pm attım ;D