Sömestr Tatili Öne Çekilmesi !?
Bugün farklı gazetelerden okuduğum kadarı ile MEB'in ilk-orta öğretim için sömestr tatilini öne çekmesi ihtimali bulunuyormuş.
Bildiğiniz gibi sömestr döneminde %40-60 arası fiyat oynuyor bütün kayak merkezlerinde. Bununla ilgili bir bilgisi olan var mı ?
Erkene çekilirse çok ciddi fiyat farkı ödemek zorunda kalacağız gibime geliyor şu an. Bakalım nasıl etkileyecek otelleri, bu konuyu kesin tartışıyorlardır.
Cevap: Sömestr Tatili Öne Çekilmesi !?
bence öne çekilsin... böylelikle sezonun tam ortası yerine başında fiyatlar pahalı olur ki zaten hep pahalı açılır sezon... geriye kalan 2/3'lük dilimde makul, mantıklı rakamlara konaklarız... ;)
Öne çekerken %80 uzatılacak gibime de geliyor da, o yüzden endişelendim.
[quote=Ohzman;109463]Öne çekerken %80 uzatılacak gibime de geliyor da, o yüzden endişelendim.[/quote]
yok artık uzatmasınlar tabi... :001_smile:
Yarı yıl tatilinin öne çekileceği iddialarına MEB'den yanıt;
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, yarıyıl tatilinin öne çekilmesinin şu an için söz konusu olmadığını bildirdi.
Çubukçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün bazı basın yayın organlarında "yarıyıl tatilinin öne çekileceğine" ilişkin haber yer aldığını anımsattı.
Bu arada, daha önce planlanan çalışma takvimine göre öğrenciler 25 Ocak-5 Şubat arasında yarıyıl tatili yapacak. Eğitim-öğretim yılının ikinci yarısı 8 Şubat 2010 Pazartesi günü başlayacak.
[quote=CemKa;109502]Yarı yıl tatilinin öne çekileceği iddialarına MEB'den yanıt;
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, yarıyıl tatilinin öne çekilmesinin şu an için söz konusu olmadığını bildirdi.
Çubukçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün bazı basın yayın organlarında "yarıyıl tatilinin öne çekileceğine" ilişkin haber yer aldığını anımsattı.
Bu arada, daha önce planlanan çalışma takvimine göre öğrenciler 25 Ocak-5 Şubat arasında yarıyıl tatili yapacak. Eğitim-öğretim yılının ikinci yarısı 8 Şubat 2010 Pazartesi günü başlayacak.[/quote]
tşkürler bilgilendirme için:thumbup:
Yanlışınız var 22 Ocak'ta okullar kapanıyor 8 Şubatta ise açılıyor...Ayrıca ben erken rezervasyon yaptırdım uçak biletlerini aldım... EE ne olacak böyle okul zamanımı kayağa gidiceğim?
[quote=CemKa;109502]Yarı yıl tatilinin öne çekileceği iddialarına MEB'den yanıt;
Bu arada, daha önce planlanan çalışma takvimine göre öğrenciler 25 Ocak-5 Şubat arasında yarıyıl tatili yapacak. Eğitim-öğretim yılının ikinci yarısı 8 Şubat 2010 Pazartesi günü başlayacak.[/quote]
[quote=whitesnow;109533]Yanlışınız var 22 Ocak'ta okullar kapanıyor 8 Şubatta ise açılıyor...Ayrıca ben erken rezervasyon yaptırdım uçak biletlerini aldım... EE ne olacak böyle okul zamanımı kayağa gidiceğim?[/quote]
her iki bilgide doğrudur efenim,cemka resmi başlama ve bitiş tarihlerini vermiş,whitesnow ise fiilen başlama ve bitişi vermiş(araya hafta sonu giriyor o dikkatten kaçmasın) :biggrin:
[quote=Seyirci;109554]her iki bilgide doğrudur efenim,cemka resmi başlama ve bitiş tarihlerini vermiş,whitesnow ise fiilen başlama ve bitişi vermiş(araya hafta sonu giriyor o dikkatten kaçmasın) :biggrin:[/quote]
Öğretmen adamın hali bir başka oluyor tabii, hatayı hemen yakaladın valla.
Tşk Seyirci
[quote=CemKa;109555]Öğretmen adamın hali bir başka oluyor tabii, hatayı hemen yakaladın valla.
Tşk Seyirci[/quote]
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: