Cevap: Nemrut Kayak Merkezi
Hmm açıkçası merak ettim kalınıcak bir otel varmı? fiyatlar nasıl pistler güzelmi bir foto yollasan
Toplam 5 Eklenti bulunuyor.
Pist civarında otel yok.Tatvan merkezde oteller mevcut.Ulaşımda araba yoksa 3-4 kişi birlikte taksi tutup gidebilir.2008'de gidiş-dönüş 50 liraydı.Whitesnow'un dediği gibi 2500 m uzunluğunda 288 sandalyeli telesiyeji var ve buna rağmen güzel havalarda çok fazla sıra oluyordu.Pisti fena değil,yer yer uzun düzlükleri var ve hatırladığım kadarıyla sadece 2 rota alternatifi mevcut.En güzel yanı manzarası çok güzel.Zirveden göle doğru süzülmek çok hoş.Ayrıca isteyenler zirveye çıktıktan sonra kayaklarını çıkarıp biraz daha yukarı çıkarak dünyanın en büyük ikinci krater gölü olan nemrut krater gölünü de üzerinde beyaz örtü ile görebilir.Eğer ilkbahar veya yazın giderseniz, sadece nemrut kalderasına özgü bitki ve böcekleri de görebilir,göle girebilirsiniz.Yazın veya kışın o taraflara yolu düşen kartutkunlarının gidip görmesinde fayda var.
Toplam 3 Eklenti bulunuyor.
çok kar yok gibi ...yanılıyor muyum?
Fotoğraflar mart-nisan gibi çekilmişti o yüzden fazla kar yok.En bol kar ocak-şubat da oluyordu sanırım ama o dönemlerde rüzgar ve tipi çok olduğu içinde telesiyejler genelde kapalı oluyordu.
[quote=cumhur_agca;108844]Fotoğraflar mart-nisan gibi çekilmişti o yüzden fazla kar yok.En bol kar ocak-şubat da oluyordu sanırım ama o dönemlerde rüzgar ve tipi çok olduğu içinde telesiyejler genelde kapalı oluyordu.[/quote]
ayrıca gölün de etkisi olsa gerek..ama bir kez de olsa gidip görmek lazım..;)
2005-2008 arası o taraflardaydım, dediğin gibi gidip görmek lazım....
[quote=cumhur_agca;108846]2005-2008 arası o taraflardaydım, dediğin gibi gidip görmek lazım....[/quote]
o zaman bu iş sana düşüyor dostum.:001_smile: