Dorukkaya Hakkında Bilginize
Herkese selamlar,
Bende 10 senelik bir dorukkaya müşteriyim. sezon boyunca haftasonlarımı günübirlik ya da konaklamalı olarak arkadaşlarım ile beraber bu otelde geçiriyorum. Son zamanlarda bu otel hakkında çıkan pek çok yazıyı da takip ediyorum. Kimin ya da kimlerin bu otel ile bu derece sorunu olduğunu bilmiyorum ancak ben artık bu olayların altında iyi niyetli olmayan bişeyler arıyorum. Bu haftasonu dağdaydık ve arkadaşım kayarken sakatlandı. Kasları ısındırmadan kaymaktan dolayı belinde kas spazmı oldu Yattığı yerden değil kalkmak, kenara bile kaydıramadık. Lift başındaki arkadaşlar acilen kar motou ve sedyeyi Hasip Bey’den istediler ve 5 dakika geçmedi önce jandarma kar motoru ile geldi. Ardından otel görevlilerinin kullandığı kar motoru sedye ve doktor ile geldi. Tüm görevliler son derece dikkatli bir şekilde arkadaşımı sedyeye koyup, otele götürdüler. Bu arada otelde konaklayan ünlü bir ortopedistin olduğunu ve kendisini çağırdıklarını belirttiler. Dorukkaya otelin doktoru Savaş Bey son derece ilgilendi ve gerekli kontrolü yaptı . Diğer doktor ile beraber gerekli ilaçları verdiler ve tam 5 kat doktorlar da dahil olmak üzere görevliler arkadaşımı sedye ile odaya taşıdılar.
Pistlerden sorumlu olan Hasib Bey olayla başından sonuna son derece ilgilendi ve hatta bizzat kendisi Bolu’dan arkadaşım için bellik alıp getirilmesini organize etti. Kat görevlileri sürekli arkadaşımın odasına uğrayıp ihtiyacı var mı diye kontrol etti. Ayrıca normalde tüm hafta konaklayacak şekilde rezervasyon yaptırmamıza rağmen bir gece kalıp geri dönmemiz gerektiğinde otel yönetimi son derece anlayışlı davranıp sadece bir gece ücreti ödememizin yeterli olduğunu belirttiler. Ayrıca arkadaşımın akşama kadar odada yatması için de odayı bizim için akşama kadar tuttular.
Bu vesile ile başta Hasib Bey olmak üzere tüm lift görevlisi arkadaşlara, jandarmaya , ve baştan sona ilgilenen guler yüzlü doktor Savaş Bey’e, kat görevlilerine ve Dorukkaya otel yönetimine teşekkür ederiz.
Bence biraz soğukkanlı olmakta fayda var arkadaşlar. Yargılamadan infaz etmek yapılacak en kolay şeyi. Dünyanın her yerinde her pistinde bu olaylar oluyor. Karşılıklı konuşarak ve birbirimizi anlamaya çalışarak problemlerimizi çözebiliriz. Biz insanları diğer canlılardan ayıran en büyük özellik bu değil mi? Hepinize sağlıklı, bol karlı günler dilerim… :D
While Boarding, sky is the limit ;D
Ynt: Dorukkaya Hakkında Bilginize
[quote=pamukhelva77 ]
Herkese selamlar,
Bende 10 senelik bir dorukkaya müşteriyim. sezon boyunca haftasonlarımı günübirlik ya da konaklamalı olarak arkadaşlarım ile beraber bu otelde geçiriyorum. Son zamanlarda bu otel hakkında çıkan pek çok yazıyı da takip ediyorum. Kimin ya da kimlerin bu otel ile bu derece sorunu olduğunu bilmiyorum ancak ben artık bu olayların altında iyi niyetli olmayan bişeyler arıyorum. Bu haftasonu dağdaydık ve arkadaşım kayarken sakatlandı. Kasları ısındırmadan kaymaktan dolayı belinde kas spazmı oldu Yattığı yerden değil kalkmak, kenara bile kaydıramadık. Lift başındaki arkadaşlar acilen kar motou ve sedyeyi Hasip Bey’den istediler ve 5 dakika geçmedi önce jandarma kar motoru ile geldi. Ardından otel görevlilerinin kullandığı kar motoru sedye ve doktor ile geldi. Tüm görevliler son derece dikkatli bir şekilde arkadaşımı sedyeye koyup, otele götürdüler. Bu arada otelde konaklayan ünlü bir ortopedistin olduğunu ve kendisini çağırdıklarını belirttiler. Dorukkaya otelin doktoru Savaş Bey son derece ilgilendi ve gerekli kontrolü yaptı . Diğer doktor ile beraber gerekli ilaçları verdiler ve tam 5 kat doktorlar da dahil olmak üzere görevliler arkadaşımı sedye ile odaya taşıdılar.
Pistlerden sorumlu olan Hasib Bey olayla başından sonuna son derece ilgilendi ve hatta bizzat kendisi Bolu’dan arkadaşım için bellik alıp getirilmesini organize etti. Kat görevlileri sürekli arkadaşımın odasına uğrayıp ihtiyacı var mı diye kontrol etti. Ayrıca normalde tüm hafta konaklayacak şekilde rezervasyon yaptırmamıza rağmen bir gece kalıp geri dönmemiz gerektiğinde otel yönetimi son derece anlayışlı davranıp sadece bir gece ücreti ödememizin yeterli olduğunu belirttiler. Ayrıca arkadaşımın akşama kadar odada yatması için de odayı bizim için akşama kadar tuttular.
Bu vesile ile başta Hasib Bey olmak üzere tüm lift görevlisi arkadaşlara, jandarmaya , ve baştan sona ilgilenen guler yüzlü doktor Savaş Bey’e, kat görevlilerine ve Dorukkaya otel yönetimine teşekkür ederiz.
Bence biraz soğukkanlı olmakta fayda var arkadaşlar. Yargılamadan infaz etmek yapılacak en kolay şeyi. Dünyanın her yerinde her pistinde bu olaylar oluyor. Karşılıklı konuşarak ve birbirimizi anlamaya çalışarak problemlerimizi çözebiliriz. Biz insanları diğer canlılardan ayıran en büyük özellik bu değil mi? Hepinize sağlıklı, bol karlı günler dilerim… :D
While Boarding, sky is the limit ;D
[/quote]
Bence burada birbirimizi suçlamamız doğru değil , diğer arkadaşlarda tam tersi bir durumla karşılaşmışlar olmayan bir şeyi varmış gibi göstermekte kimsenin işine gelmez burada paylaşarak bir şeyleri düzeltebileceğimize inanıyorum . Sonuçta sizde çok iyi karşılanmışsınız ve yardım etmişler demek davranmaları gereken şekli öğrenmişler .
Dünyanın her yerinde olan olaylar bu şekilde davranılarak kapatılıyor olsa bile biz doğrusunu öğrenip yapmalıyız bence . Ayrıca oralarda bu şekilde insan hayatıyla oynamak öyle kolay değildir ,
pistte kar motoruyla kayakcı bicmekte heryerde oluomu abi ?asık surat yetersiz hizmet bunların ustune cok gidilmeyebilir ama telesiej kopması weya kar motoruyla kayakcı ezmek ufak ayrıntılar degil
[quote=mertoveco ]
pistte kar motoruyla kayakcı bicmekte heryerde oluomu abi ?asık surat yetersiz hizmet bunların ustune cok gidilmeyebilir ama telesiej kopması weya kar motoruyla kayakcı ezmek ufak ayrıntılar degil
[/quote]
Kesinlikle katılıyorum ayrıca bizim ülkemizde bu şekilde pahalı yapılan spordada yok tel koptu , yok adamlar eğitimsiz ,yok imkanlar yetersiz denmesinide anlamıyorum zaten . Cep doldurmaktan başka bir iş yapmıyorlar bence .
otelde kalan musteriden gectim gunubirlik 70ytl skipass ucretiyle neler olmaz bu arada agaoglunu kutluorm kusaklıkayadaki telesiej bence super en az o standarın yakalanması lazım
[quote=mertoveco ]
otelde kalan musteriden gectim gunubirlik 70ytl skipass ucretiyle neler olmaz bu arada agaoglunu kutluorm kusaklıkayadaki telesiej bence super en az o standarın yakalanması lazım
[/quote]
İşte bunlarda bu işi hakkıyla yapmayanları burada deşifre ederek ve onlara karşı bir tepki ortaya koymakla olacak galiba .
aynen öyle ben agaoglunu otel olarak ozellikle mimarisinden dolayı sevmem fakat hizmet anlayısları super liftler ozellikle cok ii kusaklıkayada kapagı kapatıosunuz sıcacık cıkıosunuz yukarı inmesi binmesi kolay tutyelide resmen donuo insan bazen
Ya birde zaten yoruluyorsun yeri geliyor üşüyorsun kendini zorluyorsun birde aksaklık olunca yada olumsuz bir şey olunca sinir kapasiteside artıyor . Geçen pazar ben kartepede çalışanlardan o kadar rahatsız oldumki tipler zaten komik birde ne konuşmayı biliyorlar ne insana nasıl davranacağını , aralarında tabi iyilerde var ama ne bileyim insana birebir hizmet sunan yerlerde çalışanlar herzaman çok önemli oranın kalitesini onlar gösterir .
Otelde kötü birşey olduğunda herşeyin kötü olduğu anlamına gelmez; aynı şekilde otelde pozitif birşey olunca da herşeyin güllük gülistanlık olduğu anlamına gelmez bu. Sizinle ilgilenmeleri güzel ama herkes sizin kadar şanslı değil maalesef. Bu tip yazıları yazarken Nazlı'nın sonunda biçilen arkadaşı, telesiyejden çıkarken ayağını kaybetme tehlikesi atlatan arkadaşı da düşünmek lazım. Ayrıca size gösterdikleri bu yakın ilginin sebebi sizce Dorukkaya hakkındaki olumsuz görüşlerin çoğalması olabilir mi acaba? Lütfen biraz daha sağduyulu olun. >:(
Tekrar Merhaba,
sanırım yanlış bir anlaşılma oldu. Kar motoru ile yaralanan arkadaşa tabiki çok üzüldük. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Benim bu yazıyı yazmamın sebebi evet son bir kaç haftadır kötü olaylar yaşanmış olabilir ama iyi şeyler de oluyor. Ben sadece sürekli aynı otelin adının geçip durmasına kızıyorum. Diğer dağlarda ve otellerde bu olaylar olmuyor mu sanıyorsunuz? bir başka dağda gözümün önünde bir bayan telesiyejden düştü ve pek çok kemiği kırıldı. işin komik yanı pistlerden kar motoru bile dönemediği için sedyeyi iplerle insanlar aşağı indirmeye çalışıyordu. Bir başka dağda karşı karşıya çarpışan telesiyejlerde yaralananlara ne demeli... Olay gerçekten çirkinleşmeye başladı bence yanlış olan bu. Eğer dediğiniz gibi olan olaylar yüzünden bize iyi davrandılarsa bence bu da iyi bir şey en azından yanlışlarını görüp düzeltmeye çalışmışlar demektir. Ama artık birkaç yerde okuduğum bir fincan nescafenin bile sorun diye yazılması beni rahatsız etti. sanki sadece bu otelde bu tarz şeyler yaşanıyormuş gibi. İşte bu yüzden sakin olmalıyız diyorum. Tüm dağlarda güvenlik konusunda birşeyler yapılması için beraber hareket etmeliyiz. Umarım önümüzdeki sezon kötü olaylar yaşamayız ve bu sitede haftasonları hangi pistlerde çılgınca kaydığımızı yazarız :)