-
LOWA AYAKKABI
Arkadaslar ,
Hic LOWA marka kayak ayakkabısı duydunuz mu, ya da kullandınız mı, alman yapımıymış sanırım. ilk defa duyduk biz, bir yerde promosyondaydı ve ortopedik oldugu icin cok tavsiye etti satıcı... ama guvenemedik tam.
bilgisi olan varsa, paylaşırsa cok sevinirim.
-
Ynt: LOWA AYAKKABI
valla ben bi loewe diye bi alman tv markası duydum başkada duymadım:)
-
Duydum ama kullanmadım...Ülkemizde çok satılmayan bir marka ama Avusturyada filan sıklıkla görebilirsiniz...
-
[url]http://www.lowa.de/english/products/products.php[/url]
İyi markadır..
-
indirimsiz fiyatı oldukca yuksekti % 50 indirimle 270 ytl civarındaydı. atomic ayakkabı nasıl acaba, kayakları kadar iyi mi ?
-
Ayakkabıda da kayaktada markadan ziyade model önemlidir bana göre..
Her markanın iddialı ve iyi modelleri olduğu gibi nispeten zayıf modelleride vardır.
Haa diğer yandan saydığınız markaların hiçbiri sizi üzecek markalar değil...
Ayakkabının iyisinden kastınız tam nedir anlamadım, ama sağlamlık ise hepsi sağlamdır, mühim olan ayağınız rahat etsin ve beklentilerinizi karşılasın.
Beklentinizi karşılar mı diye bakmak içinde seviyenizi bilmeniz lazım, buna göre baktığınız modeli incelemeniz lazım.
-
bence ayakkabı çok önemli sonuçta bütün gün içerisinde sportif bi aktivite yapmaya çalışıyorsunuz, ortopedik bir tabanın olmadığı bi ayakkabıyı düşünemiyorum bile. Lowa marka olarak direkt kayak ayakkabısından ziyade outdoor kapsamı altında ayakkabı üretir, Hanwag firması ile beraber aynı aileye aittir ki geleneksel olarak bu işi yaparlar. tırmanış ve trekking tipi ayakkabılarını kullandım ve kesinlikle öneririm, işçilik ve malzeme kaliteleri oldukça iyidir. tur kayağı ve kış dağcılığı için plastik modelleri diğer benzeri firmalara göre nisbeten zayıftır. türkiye distributorü [url]www.toroskamp.com[/url] idi.
sonuç olarak; marka olarak lowa öneririm ama tırmanış ve trekking modelleri için. Kaymak için kullanacağınız modelleri ihtiyaca göre biraz daha çeşitli firmalarıda göz önünde bulundurarak model bazında değerlendirmekte fayda var.
-
Kayak yaparken ayakkabının önemini gogodan daha iyi kimse bilmez sanırım. İlk seneler birlikte her kayağa gidişimizde en fazla iki veya üç sefer kayar daha sonra ayakları ağrıdığı için kayakları ayağından atardı. Yanında ağrı kesici ile birlikte dolaşırdı. Ne zaman ki yeni kayak takımı aldık doğru dürüst kaymaya başladı. Bende de gogo da da lowa ayakkabı var ve şimdiye kadar hiç bir sıkıntı çekmedik.
-
hepinize cok tesekkurler. baya aydınlandım... kampanya bitmeden degerlendirmeye calışacagım ;)